• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim ? Kuruma çizgisi mi

zs123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
9
1
6
29
Merhaba kızlar . Testi yaptığımda bişey çıkmamıştı koydum bi kenara 5-6 saat oldu tekrar baktım böyle bi sonuçla karşılaştım.adet de görmedim üç dört gündwn beri kahverengi pembe az kanamam var normalde 28 gunde bi adet olurum.yarın nırmal kırmızı kan gelmeyeli 31 gün olacak. Temmuz ayında gebeliği sonlandırmak durumunda kaldım 6 aylıkken. Ondan sonra düzenli adet gördüm.neden şimdi adet düzensizliği mi oldu yoksa hamile miyim ne dersiniz ?bundan önceki gebeliğimde de üstüne görme olmuştu.bu arada su damlattım çizginin rengi değişmedi.
20241207_015818.jpg
20241207_015846.jpg

Merhaba kızlar . Testi yaptığımda bişey çıkmamıştı koydum bi kenara 5-6 saat oldu tekrar baktım böyle bi sonuçla karşılaştım.adet de görmedim üç dört gündwn beri kahverengi pembe az kanamam var normalde 28 gunde bi adet olurum.yarın nırmal kırmızı kan gelmeyeli 31 gün olacak. Temmuz ayında gebeliği sonlandırmak durumunda kaldım 6 aylıkken. Ondan sonra düzenli adet gördüm.neden şimdi adet düzensizliği mi oldu yoksa hamile miyim ne dersiniz ?bundan önceki gebeliğimde de üstüne görme olmuştu.bu arada su damlattım çizginin rengi değişmedi.Eki Görüntüle 3516382 Eki Görüntüle 3516383
Ayy bence bi kan verin inşallah vardır 🥰

Bugün vercektim.Poliklinikte randevu boşluğu yoktu :( .acilden vereyim dedim acilden almıyorlarmış.Pazartesiye inşallah 🩷

İki fotoğrafın ikisini de aynı anda yani 5-6 saat sonra çektim ilk testi yaptığım zaman 5 dkya kadar beklemedim sanırım ama böyle çizgi yoktu. Beyaz bi çizgi var gibiydi hayali

Sabah ilk idrarla yapmak faydalı olabilir .Kaset testlerden var iki tane .Sonucu yazarım.

Ben çok kuruma çizgisine benzetemedim çünkü kurum çizgisi çok böyle olmuyor hamilelik var gibi duruyor

Adet görmeyeli bu şekilde oldu. Test hatalı mı sizce of .

Eklentiler

• Screenshot_20241207_113912_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_113912_Gallery.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20241207_114009_Flo.jpg
    Screenshot_20241207_114009_Flo.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 80
Sana bir şey diyeyim mi aynısını aldım hatta çok fazla ilkini yaptım bekledim bir şey çıkmadı 2 boş çıktı 3 silik çıktı sonra ümidim vazgeçti 5-10 dakika geçti tekrardan testi bir baktım kırmızı çıktı ben şaştım sonra ötekilerine baktım hepsi kırmızı çıktı aynı seninki gibi ümidini kaybetme o testten bir tane daha al bence

Son adet tarihime bakar mısın 7 kasım sizce kasette çıkmamalı mı ? :(

Bu kaset testlerin yanılma payı var adet oncesi net testler iyi ve adetin ne kadar geçti o önemli

Beklenen adet tarihi üzerinden üç gün geçti ama üç günden beri kahverengi çamur akıntı var kan yok.

Kaset testte negatif çıktı.bozuk değildi .şimdiye kadar kesin göstermesi gerekiyordu olsaydı .yanlış alarm

Back