• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ildenizece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
11
3
1
25
Merhaba güzel kızlarım,

Ben gebe miyim emin olamadım bu erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkarıyor mu? Reglime 6 gün kala predictor marka test yapmıştım, reglden 6 gun oncesine kadar tespit edebiliyormuş, öylesine denemek için yapmıştım negatif bekliyordum ama 2-3 dk içinde çok zor görülen aşırı silik bir çizgi çıkardı çok şaşırdım. Sonra içime bi kurt düştü acaba mı dedim iki gün sonra sahura kalktığımda softec marka bi test vardı onu yaptım baya koyulasmıştı çizgi onun görüntüsü aşağıda var. Ondan iki gun sonra yani dün gece de novacheck diye bi marka vardı onu yine sahura kalktigimda yaptim ama bu sefer önceki gibi hemen bişey çıkmadı sanki öncekiyle aynı gibiydi ama 6-7 dk da çıkardı. 1 haftadır çok felaket bel ağrısı yaşıyorum bir de tuvalete koşuyorum anlık karın ağrısıyla regl oldum diye ama bişey yok napim bi de oruç tutuyorum, bebek varsa zararı var mıdır? Sat tan itibaren 4+4 haftalik hesapliyorum varsa. Akıl verin bacınıza ya

Eklentiler

• 20250305_054232.webp
    20250305_054232.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba güzel kızlarım,

Ben gebe miyim emin olamadım bu erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkarıyor mu? Reglime 6 gün kala predictor marka test yapmıştım, reglden 6 gun oncesine kadar tespit edebiliyormuş, öylesine denemek için yapmıştım negatif bekliyordum ama 2-3 dk içinde çok zor görülen aşırı silik bir çizgi çıkardı çok şaşırdım. Sonra içime bi kurt düştü acaba mı dedim iki gün sonra sahura kalktığımda softec marka bi test vardı onu yaptım baya koyulasmıştı çizgi onun görüntüsü aşağıda var. Ondan iki gun sonra yani dün gece de novacheck diye bi marka vardı onu yine sahura kalktigimda yaptim ama bu sefer önceki gibi hemen bişey çıkmadı sanki öncekiyle aynı gibiydi ama 6-7 dk da çıkardı. 1 haftadır çok felaket bel ağrısı yaşıyorum bir de tuvalete koşuyorum anlık karın ağrısıyla regl oldum diye ama bişey yok napim bi de oruç tutuyorum, bebek varsa zararı var mıdır? Sat tan itibaren 4+4 haftalik hesapliyorum varsa. Akıl verin bacınıza ya
Daha çok küçük bebek sarsa zarar vermez bence. Farklı testlerde de silik çıkması olumlu bir şey. Beklenen adet tarihin neydi?

Merhaba güzel kızlarım,

Ben oğluma hamileyken de böyle çıkmıştı kan vermiştim beta 112 olmuştu. Ablamda erken gebelik olarak bu testten yaptı prodictor marka onda silik bile çıkmadı ama yine de kan verdi beta sınırda 6 olarak çıktı iki güne bit yeniliyor şimdi 6 dan sonra önce 30 oldu bugün de 80 di. Bence var gibi duruyor sizde bi kan verin

Merhaba güzel kızlarım,

Başka bir markayla tekrar yapın emin olun şüpheniz varsa da kan verin bence :)

Ben oğluma hamileyken de böyle çıkmıştı kan vermiştim beta 112 olmuştu. Ablamda erken gebelik olarak bu testten yaptı prodictor marka onda silik bile çıkmadı ama yine de kan verdi beta sınırda 6 olarak çıktı iki güne bit yeniliyor şimdi 6 dan sonra önce 30 oldu bugün de 80 di. Bence var gibi duruyor sizde bi kan verin
Kan vermek icin kac gün beklediniz ne zaman gitmem gerekir hicbisey bilmiyorum bu konuda nasip olursa ilk gebeliğim olacak

1 günlük gecikme yaşıyorsun yani. Testin varsa yarın da yap. Erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkartır ama 3 marka da çıkartmaz gibime geliyor. Yarın da yaparsan daha belirgin çıkması lazım ☺️ inşallah vardır.
Bugün yeni testler alayim o zaman inşallah ya çok teşekkür ederimm😇

Testim böyle silik çıktı sabah öğleye hemen gittim verdim aynı gün verdim yani beklemedim ve 112 çıktı daha sonra 352 olmuştu o şekilde yükseldi bence hemen verin sizde

Testim böyle silik çıktı sabah öğleye hemen gittim verdim aynı gün verdim yani beklemedim ve 112 çıktı daha sonra 352 olmuştu o şekilde yükseldi bence hemen verin si
Ben çalışıyorum izin almam cok zor özelde acilde yapiyorlar mi testi akşam gitsem iftardan sonra

Bugun doktora gittim kizlar kadin dogumcu bu kadar erken gelinir mi dedi galiba bi iki hafta sonra gitmek gerekiyomus sadece beta bakti 289 çıktı yine de hamilesin demiyoalr ama sanirim ultrasonda gormeden bisey demiyolar, sonucta yuksek bence ben hamileyim diyebilriim😃

Back