- 27 Aralık 2023
- 47
- 84
- 3
- 28
- Konu Sahibi gebelikisteyenbirhemsire
-
Merhaba . Büyük ihtimalle gebesiniz .Bende aynı test ve silik çizgi ile bir hafta öncesinde öğrenmiştim gebeligimi. Kan verin emin olmak içinKızlar ben 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. 13 aralıkta çatlattım 29 Aralık test günüm ama dayanamadım 2 gün önceden predictor erken gebelik testi yaptım gebe miyim bakar mısınız
Eki Görüntüle 3359093
Ya çok teşekkür ederim umarım öyledir kan değeriniz kaç çıktı acaba testi yapar yapmaz mı kan verdinizMerhaba . Büyük ihtimalle gebesin canım. Bende aynı test ve silik çizgi ile bir hafta öncesinde öğrenmiştim gebeligimi. Kan ver emin olmak için
Kaç dakikada çıktı canım 10 dakika öncesinde pozitif inşallahKızlar ben 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. 13 aralıkta çatlattım 29 Aralık test günüm ama dayanamadım 2 gün önceden predictor erken gebelik testi yaptım gebe miyim bakar mısınız
Eki Görüntüle 3359093
Evet ,öğlen yaptım akşam üzeri kan vermeye gittim hemen. 38 di ilk değeri oğlumunYa çok teşekkür ederim umarım öyledir kan değeriniz kaç çıktı acaba testi yapar yapmaz mı kan verdiniz
3 dakikada çıktı inşallah öyledir teşekkür ederimKaç dakikada çıktı canım 10 dakika öncesinde pozitif inşallah
Umarım benimkide öyle çıkar cuma sabah vericem kanı dua edin lütfen sağlıcakla bende sizin gibi evladımı kucağıma alırım inşallahEvet canım öğlen yaptım akşam üzeri kan vermeye gittim hemen. 38 di ilk değeri oğlumun
İnşallah söz dua edecem . Rabbim hayirlisiyla nasıl etsin o günleri size de .Umarım benimkide öyle çıkar cuma sabah vericem kanı dua edin lütfen sağlıcakla bende sizin gibi evladımı kucağıma alırım inşallah
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)İnşallah söz dua edecem . Rabbim hayirlisiyla nasıl etsin o günleri size de .Bana da bildirin olur mu?. Bir de yarın sabah ilk idrarla test yapın tekrar. Daha net çıkar umarım
İnşallah canım benim. Rabbim gönlüne göre versinkızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
Naptın yapabildin mi?Umarım haberleri buradan yazacağım fazladan bir testim var yarın yaparım inşallah
Yaptım negatif çıktı dua edin yarın kan testi vericem inşallah pozitifi görürümNaptın yapabildin mi?
İnşallahYaptım negatif çıktı dua edin yarın kan testi vericem inşallah pozitifi görürüm
Maalesef kan testi negatif tüp bebeğe başlayacağım yarın görüşmem varNaptın yapabildin mi?
Üzülme canım . Hakkında hayırlısı olsun. Herşey yolunda gitsin inşallahMaalesef kan testi negatif tüp bebeğe başlayacağım yarın görüşmem var
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım Allah yardımcısı olsun benim durumumda olan herkesinÜzülme canım . Hakkında hayırlısı olsun. Herşey yolunda gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?