• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim kızlar acil bakar mısınız

gebelikisteyenbirhemsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
47
84
3
28
Kızlar ben 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. 13 aralıkta çatlattım 29 Aralık test günüm ama dayanamadım 2 gün önceden predictor erken gebelik testi yaptım gebe miyim bakar mısınız
A45BA47A-C27D-4BED-9E04-FB6792CCFA72.webp

Kızlar ben 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. 13 aralıkta çatlattım 29 Aralık test günüm ama dayanamadım 2 gün önceden predictor erken gebelik testi yaptım gebe miyim bakar mısınız
Eki Görüntüle 3359093
Merhaba . Büyük ihtimalle gebesiniz .Bende aynı test ve silik çizgi ile bir hafta öncesinde öğrenmiştim gebeligimi. Kan verin emin olmak için❤️

Son düzenleme:
Umarım benimkide öyle çıkar cuma sabah vericem kanı dua edin lütfen sağlıcakla bende sizin gibi evladımı kucağıma alırım inşallah 🙏 🥹
İnşallah söz dua edecem . Rabbim hayirlisiyla nasıl etsin o günleri size de .❤️ Bana da bildirin olur mu?. Bir de yarın sabah ilk idrarla test yapın tekrar. Daha net çıkar umarım❤️

İnşallah söz dua edecem . Rabbim hayirlisiyla nasıl etsin o günleri size de .❤️ Bana da bildirin olur mu?. Bir de yarın sabah ilk idrarla test yapın tekrar. Daha net çıkar umarım❤️
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)

kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
İnşallah canım benim. Rabbim gönlüne göre versin❤️🥰

Dün adet günümdü olmadım kızlar geçen ay kimyasal geçirdim ve çizgi 1 dk içinde belirdi. Tekrar kimyasal olmasından çok korkuyorum inşallah bu kez sağlıkla ilerler

Eklentiler

• IMG_8878.webp
    IMG_8878.webp
    22 KB · Görüntüleme: 114
Back
X