• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim endişe ediyorum

Medusaxp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
28
-5
16
23
Ocak ayında 22sindd regl oldum sonra Şubat ayında 18 inde oldum şuan adetim beş gün gecikti en son 12 mart ve beş gün sonra korumalı ilişki yaşadım o anda sadece prezervatifsiz bir kere vajinamin içinde sürtundu ama içime asla girmedi zaten hep korunduk bir sorun yok ama ben geciktim ve iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce stresten mi böyle oldum bu akşam yine test yapicam

Ocak ayında 22sindd regl oldum sonra Şubat ayında 18 inde oldum şuan adetim beş gün gecikti en son 12 mart ve beş gün sonra korumalı ilişki yaşadım o anda sadece prezervatifsiz bir kere vajinamin içinde sürtundu ama içime asla girmedi zaten hep korunduk bir sorun yok ama ben geciktim ve iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce stresten mi böyle oldum bu akşam yine test yapicam
İcinize girmediği sürece hamile kalamazsiniz böyle bir şey mümkün değil stresten geçilmiştir biraz sabredip düşünmemeye çalışın

Pozitif olsaydı erken gebelik testinde çıkardı.. rahat olun stres yaptıkça gecikmiş belliki..

Merhaba bi hafta önce pembemsi akintim geldi sonra khavrengiye döndü 1-2 gun surdu oyle test yaptim tek cizgi cikti sonra reglm geldi 2 gun surdu gecti bitti iliskiye girdikten sonra kanama cogaldi dün bi kesildi bi geldi kanamam sonra kahverengiye döndü bugün de kahvrengi lekenlenmem geliyor ne olabilir acaba ve hala kahverengi pempemsi lekekenmem devam ediyor

Burada aylarca yıllarca ugraşıp evlat hasretiyle yananları gördük. Hic ugrasmadan sürtünme yoluyla icime bosalmadi ama hamileyim diyenide gördük. Stresten icinizi kemireceğinize kan testi verin rahatlayın.

Back