MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.103 215.739 1.223 52 7 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xNursss #21 xNursss .!.: Olmak istemiyorum,çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Genişletmek için tıkla... Panikliyorsunuz anlıyorum ama lütfen aynı içerikle defalarca konu açmayınız. Hamile değilsiniz, hamile kalmaktan korkuyorsanız korunmalısınız.
xNursss .!.: Olmak istemiyorum,çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Genişletmek için tıkla... Panikliyorsunuz anlıyorum ama lütfen aynı içerikle defalarca konu açmayınız. Hamile değilsiniz, hamile kalmaktan korkuyorsanız korunmalısınız.
X xNursss Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2018 65 7 36 7 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xNursss #22 Mune .!.: Panikliyorsunuz anlıyorum ama lütfen aynı içerikle defalarca konu açmayınız. Hamile değilsiniz, hamile kalmaktan korkuyorsanız korunmalısınız. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bir daha açmayacağım. Hamile olmadığımdan emin oldum.
Mune .!.: Panikliyorsunuz anlıyorum ama lütfen aynı içerikle defalarca konu açmayınız. Hamile değilsiniz, hamile kalmaktan korkuyorsanız korunmalısınız. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bir daha açmayacağım. Hamile olmadığımdan emin oldum.