Yardım lütfenn
Görüşünüz ne yönde?şaka mı ? yine aynı konu...
33 gün sonra kan testi yaptıysanız negatif çıktıysa mümkün değil ve sürtünmeli ile gebelik imkansız.Görüşünüz ne yönde?
Kusura bakmayın sürekli konuyu açıp rahatsız ettim. Teşekkür ederim görüşünüz için33 gün sonra kan testi yaptıysanız negatif çıktıysa mümkün değil ve sürtünmeli ile gebelik imkansız.
partneri dışarıya boşaldıysa nasıl gebelik söz konusu olabilir ki ?Surtunme ile gebelik imkansiz degil bir kere bunu bilsin artik herkes. Ama siz gebe degilsiniz bundan sonra korunarak iliski yasarsaniz daha iyi olur
İlk defa böyle birşey yaşadım, dersimi de aldım. Görüşünüz için teşekkür ederim. İlişkiden 33 gün sonra kan testi kesin midirSurtunme ile gebelik imkansiz degil bir kere bunu bilsin artik herkes. Ama siz gebe degilsiniz bundan sonra korunarak iliski yasarsaniz daha iyi olur
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız içinBen genel anlamda surtunme ile hamile kalinir dedim partnerinin nasil korundugunu bilemem..
Evet iliskiden 10 gun sonra bile kanda negatif ciktiysa gebe olma ihtimaliniz yok iciniz rahat olsun
Hamilelik yok bence de ilişkiden 10 gün sonra illa çıkıyor kanda
Kesin yok yani değil mi ilişki 4 kasımda oldu sonra hiç ilişki yaşamadık testi bugün yani 7 aralıkta yaptımHamilelik yok bence de ilişkiden 10 gün sonra illa çıkıyor kanda
Olmak istemiyorum,çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızHamile olmak mı istiyorsun ben anlamadım değilsin iştekanda da idrarda da çıkmamış. Zorlama bence artık için rahat olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?