Gebe miyim biraz acil

kaderkeser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
6
0
27
Kızlar merhaba ben en son 3 ekimde hasta oldum hayatım boyunca bir kere adet gecikmem oldu onda da hamileydim şimdi 3 kasımda olmam gerekiyorken (adet döngüm genelde 30 gün) hala olmadım. Hiç şaşmazdı 15 kasımda hem kan hem idrar testi negatif çıktı ama hamileliğim dahil hiç midem bulanmamışken bazı kokular rahatsız ediyor, başım dönüyor ve ağrıyor kendimi hamile gibi hissediyorum ama psikolojik mi anlamadım. Birde geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz yani hamile kalmış olma ihtimalim var mı bilmiyorum onuda olsa niye teste çıkmadı anlamadım. Uzun oldu ama fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Psikolojik olabilir mide bulantısı ve koku hassasiyeti gebeliğin hemen başında olmaz. Ama net olarak gecikme sonrası test yaparsanız öğrenebilirsiniz. Yumurtlamadan eminseniz adet tarihi doğrudur. Ama yumurtlama ne zaman belli değilse döngü kaymış olabilir.

Herhangi bir enfeksiyon geçiriyorsanız da mideniz bulanıyor olabilir. İdrar yolları enfeksiyonu mesela bulantı ve kusma yapar.
3 Kasım’ın üstünden 20 gün geçmiş. Acil olarak gecenin 2’sinde ne yapacaksınız ki?

Herhangi bir enfeksiyon geçiriyorsanız da mideniz bulanıyor olabilir. İdrar yolları enfeksiyonu mesela bulantı ve kusma yapar.
3 Kasım’ın üstünden 20 gün geçmiş. Acil olarak gecenin 2’sinde ne yapacaksınız ki?
Çok merak ediyorum hamile miyim değil miyim kaç gündür içim içimi kemiriyor negatif çıktı ama hissiyat olarak hamile gibi hissediyorum o yüzden dikkat çeksin diye acil yazmıştım 😝

Psikolojik olabilir mide bulantısı ve koku hassasiyeti gebeliğin hemen başında olmaz. Ama net olarak gecikme sonrası test yaparsanız öğrenebilirsiniz. Yumurtlamadan eminseniz adet tarihi doğrudur. Ama yumurtlama ne zaman belli değilse döngü kaymış olabilir.
19 gün geçti olmam gereken tarihin üstünden ben hep günü gününe olurum ya da bi kaç gün önce ama hiç gecikmezdi bir kere gecikmem oldu onda da ilk çocuğuma hamileydim işte. Sanırım ben öyle olmasını umduğum için böyle hissediyorum. Hala adet görmedim. Korunarak ilişkiye giriyoruz eşimle korunmasız hiç ilişki yaşamadık düşük ihtimal zaten hamile olmam imkansızı umuyorum sanırım 😒

19 gün geçti olmam gereken tarihin üstünden ben hep günü gününe olurum ya da bi kaç gün önce ama hiç gecikmezdi bir kere gecikmem oldu onda da ilk çocuğuma hamileydim işte. Sanırım ben öyle olmasını umduğum için böyle hissediyorum. Hala adet görmedim. Korunarak ilişkiye giriyoruz eşimle korunmasız hiç ilişki yaşamadık düşük ihtimal zaten hamile olmam imkansızı umuyorum sanırım 😒
Korunmaktan kastınız geri çekilme yöntemi ise o korunmak değil. Biraz daha gecikme olursa doktora gidin bence

Gebelik istiyorsanız niye korunuyorsunuz

X