• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim anlamadım

emosadnc

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
107
22
18
32
Merhaba 16 temmuzda kürtaj olmustum ben. 15 agustosta adet oldum sonra bu ay ise adetim 2 gün geçti beta hcg yaptırdım fakat kafam çok karıstı önceki sonuçlar diyor fakat bu hastahanede ben daha önce pozitif sonuç aldıgımı hatırlamıyorum hata olamaz mı sonuç hangisi anlamadım yarın hastahane randevum var röntgen çekecekler emin olamadım bilgisi olan varmı sonuc kesin negatifmı

Son düzenleme:
Merhaba 16 temmuzda kürtaj olmustum ben. 15 agustosta adet oldum sonra bu ay ise adetim 2 gün geçti beta hcg yaptırdım fakat kafam çok karıstı önceki sonuçlar diyor fakat bu hastahanede ben daha önce pozitif sonuç aldıgımı hatırlamıyorum hata olamaz mı sonuç hangisi anlamadım yarın hastahane randevum var röntgen çekecekler emin olamadım bilgisi olan varmı sonuc kesin negatifmıEki Görüntüle 2915771
Merhaba fotoğrafta isminiz deşifre olmuş sizin için önemi var mı bilmiyorum ama uyarmak istedim☺️

Merhaba 16 temmuzda kürtaj olmustum ben. 15 agustosta adet oldum sonra bu ay ise adetim 2 gün geçti beta hcg yaptırdım fakat kafam çok karıstı önceki sonuçlar diyor fakat bu hastahanede ben daha önce pozitif sonuç aldıgımı hatırlamıyorum hata olamaz mı sonuç hangisi anlamadım yarın hastahane randevum var röntgen çekecekler emin olamadım bilgisi olan varmı sonuc kesin negatifmıEki Görüntüle 2915771
Konuya gelecek olursak önceki sonuçlara bakarak azaldığı için negatif yazmış olabilirler mi?

Ben de 23 Ağustos’ta kürtaj oldum bugün beta hcg 78,9 çıktı ben de bilemedim henüz regl olmadığım için neye yoracağımı

Back