• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe miyim acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hasbihal_nur

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
19
3
16
27
Hanımlar ben bi macun kullanıyordum onun vesilesi ile düzenli hasta oluyordum. Bu ay 30nda olacaktım olmadm 7 gün sonra kan testi vermeye gittim hcg hormonum ilk kez (genelde <0.100 cikardi) <2.30 cıktı doktor gebelik yok dedi . Benim iki haftadır sadece sağ kasigim ağrıyo ve batıyo. Bu hormon yükselir mi acaba gebelik olur mu ya da bu durumu yaşayan oldu mu

Gec dollenme olabilir ya da macun kist yapmistir. Nasil bir macun merak ettim?
Evde idrar testi yap tekrar, hatta kan versen daha iyi olur. Eger negatif cikarsa kadin doguma gidip muayene ol, yumurtaliklarina baksin. Zaten hamile degilsen adet sokturucu yazar. Sonrasinda sen kendin sogan kuru falan yaparak rahmin temizlenmesine yardimci olursun.
Adet olmama sebebin polikistikover sendromu mu?

Gec dollenme olabilir ya da macun kist yapmistir. Nasil bir macun merak ettim?
Evde idrar testi yap tekrar, hatta kan versen daha iyi olur. Eger negatif cikarsa kadin doguma gidip muayene ol, yumurtaliklarina baksin. Zaten hamile degilsen adet sokturucu yazar. Sonrasinda sen kendin sogan kuru falan yaparak rahmin temizlenmesine yardimci olursun.
Adet olmama sebebin polikistikover sendromu mu?
C-life ballı bitkisel macun kistlerm var diyr baş vurmuştum ve memnun ama şu durum kafamı karıştırdı ne düşüneceğini bilmiyorum

Hanımlar ben bi macun kullanıyordum onun vesilesi ile düzenli hasta oluyordum. Bu ay 30nda olacaktım olmadm 7 gün sonra kan testi vermeye gittim hcg hormonum ilk kez (genelde <0.100 cikardi) <2.30 cıktı doktor gebelik yok dedi . Benim iki haftadır sadece sağ kasigim ağrıyo ve batıyo. Bu hormon yükselir mi acaba gebelik olur mu ya da bu durumu yaşayan oldu mu
gebelik yok ama siz yinede geç döllenme ihtimaline karşın 3 gün sonra yine kan verin ama zaten 2,30 altı yazması normal yani çoğu kişide böyledir.

Back
X