Gebe kalmayı kolaylaştırmak

Basakeylul55

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
47
4
6
36
Selam kızlar bugün kadın dogum hastanesine gittim... doktor bana bir vitamin önerdi ve 3 ay kullan dedi esinde sende kullan dedi.. ve kesin gebelik oluyormuş... eczaneye gittim fiyatı sormaya.. ve kadin şaşırdı bu cok iyi bi ilac her doktor yazmaz dedi tüp bebeğe yönlendirilen durumu olmayan kisilere veriliyor dedi.... kesin bebek oluyo dedi cok umut verici konuştu...acaba kullanan var mı ismi "FOLİBORN Myforce"... 627 tl dediler.... kullanan varsa lütfen yorum yapsın

Eczaciya inanma benim esimin dayisi eczaneci her gelen olmasada pahali ilac sattigu zaman ayni seyleri söylüyor umarim burda kullanan biri cikar dogruyu soyler

Eczaciya inanma benim esimin dayisi eczaneci her gelen olmasada pahali ilac sattigu zaman ayni seyleri söylüyor umarim burda kullanan biri cikar dogruyu soyler
Uretici firmayla gorustum direk... eczaci daha uugun söylemiş saticisi daha pahali... eczaci halime acidi üzüldü ve baya indirdi... sırf bu samimiyeti icin gidip alicam....

folik asit ve b12 içeren bir takviyeye göre fiyatı çok fazla geldi bana. Herkesin fayda gördüğü kadın için hayıt erkek için çakşır suyu aklınızda bulunsun. B12 ve Folik Asit için de daha uygun fiyatlı alternatifler bulabilirsiniz.
Şimdi baktım bir de internette 119 tlye var aynısı
DÜZELTME: aynı markanın başka bir ürününü görmüşüm özür dilerim. bahsettiğiniz ürün 669 tl interntte

Evet 669 tl üretici firmada... eczane 600 liraya veririm dedi... internette aynı firmanın farkli ilaclari var.. direk üretici ile görüştüm garanti veriyolar resmen ürüne cok guveniyolar.... doktorda iddiali konuştu eczacida... denemekte fayda var.. kısır erkekler uzerinde bile cok faydalıymış... umarim kullanan biri cikarda rahatlarız

Sizce bu kadar kesinlik olan bir ilaç olsa tüp bebek tedavilerine kimseyi yönlendirirler miydi? Yada devlet tüp bebek Hakkı tanıdığı kişilere bundan kullandırırdı önce. Sonuçta tip bebek için diğer tedaviler için devlette para harcıyor. Verirdi 600 tllik ilacı hallolurdu. Nasıl garanti verirler ki. Tabii ki Deneyin umarım faydalı da olur ama bu şekilde eczacının yaptığı sadece satın alın diye ikna çabası geldi.

Yaaaaaaa kullanmaya başlarsan haberleşelim lütfen Ben de 3 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Tıbbi olarak bi problemde bulunamıyor. Ne kadar doktora gittiysem hepsi strese bağladı olmamasını ama bu ilaçtan bahseden olmamıştı bana. Ben 3 yıldır tüm tedavi haklarımı kullandım. Artık tüp bebek diyor doktorlar ama ona da başlamadan önce vücudumun dinlenmesi gerektiğini düşündüm. Tedaviler ilaçlar derken 20 kilo aldım. Çok yıpratıcı bi süreç. İnşallah sen bu ilacın faydasını görürsün de bana da vesile olmuş olursun. Rabbim gönlüne göre versin

Insallah cnm az parayı ayarlimde alicam 15 gun icinde.. malum cok ucuz bisey degil.. takipte kal emin ol paylasacam süreci hep

Zaten tup bebek hakki tanidigi kisilere veriyolarmis önce bunu denetiyoparmis ama her doktor bahsetmiyomus bundan... saglik sistemimiz malesef garip çalışıyor kurcalarsak isin icinden cikamayiz.. tup bebek hernekadar ülkemizde yapilsada kullanilan malzemeler yurt dışından geliyor haliyle başkaları kazanıyor

ben foliborn myforce 2 ay kullandım.polikistik overim vardı hamile kalamıyordum.içeriğini 14 tane hocanınberaber hazırlamasıyla oluşturmuş şirket.bu ay hamilelik haberimi aldım.eşiminde sperm sayısını arttırdı.biz eşimle beraber kullandık.çok memnun kaldık.602 den foliborn.com kendi sayfasından aldık.tel numarasını ararsanız indirim yapıyorlar

ben ve 4 arkadaşım foliborn myforce kullandık.tavsiye ederim

Ayşenur bu vitaminle ilgili sadece senin yorumlarını görüyorum bebeğin hayırlı olsun vitamini kim önerdi

Yani bu ilaç sayesinde mi hamile kaldiniz bende 2 senedir istiyorum ama Olmuyor bende kullansam mi acaba

Yani bu ilaç sayesinde mi hamile kaldiniz bende 2 senedir istiyorum ama Olmuyor bende kullansam mi acaba
Selamlar ben aldım 5 gündür kullanıyorum eczacıya sordum tamamen vitaminsel iyi bir takviye dedi kullanabilirsiniz dedi o şekilde kullanmaya basladım yumurtlama günüm yarın muhtemelen ama nöbette olacağım bugünü ve perşembe cumayı değerlendirebileceğim inşallah olur bende 1 senedir sebepsiz gebe kalamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…