Gebe kalmayı kolaylaştıran fikirleriniz

Lazkizikader

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
164
136
103
29
Kızlar gebe kalamiyorum farklı fikirlerinizi tedavi asamalariniz hakkında bilgi verir misini z psikolojik olarak coktum artik yardımcı olun

Stres yapmak en iyi dogum kontrol yontemidir:)

Eger esinde de sende de sorun yoksa zamana yayin baska seyler dusunun kafa rahatligi cok baska birsey ben yumurtlama sorunu yasadigim ve korundugum halde bebek fikri kafamda yok diye hamile kaldim.

Bebegimi kaybettim artik istiyorum ama ne zaman kalirim allah bilir, neden? Cunku artik bebek stresi var bende de...

Anlatabiliyomuyum?

Canım çok iyi anlattin bu benim ikinci evliligim ilk evliliğinde bir buçuk yıl sonra hamile kaldım uç aylıkken düştü bi kaxsene sonra da ayrıldım pek üstüne dusmedim simdi çok şükür mutlu bi yuvam var eşim le biraz acele ediyoruz hic de korunmadik doktora gore bir kez gebe kalmam tuplerimin açık olduğunu söylüyor

21 yaşındasin. 2. Evliliğin ilk evliliğinde bir buçuk yıl sonra hamile kaldin bir kaç sene sonrada ayrıldın. Kaç yaşında evlendin acaba?

16 yasında cahillik bi evlilik yaptım bir buçuk yıl sonra hamile kaldım ve düştü bir buçuk yıl sonra da ayrıldım şuan şuan da bi yılı geçti evliligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…