Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eger esinde de sende de sorun yoksa zamana yayin baska seyler dusunun kafa rahatligi cok baska birsey ben yumurtlama sorunu yasadigim ve korundugum halde bebek fikri kafamda yok diye hamile kaldim.
Bebegimi kaybettim artik istiyorum ama ne zaman kalirim allah bilir, neden? Cunku artik bebek stresi var bende de...
Canım çok iyi anlattin bu benim ikinci evliligim ilk evliliğinde bir buçuk yıl sonra hamile kaldım uç aylıkken düştü bi kaxsene sonra da ayrıldım pek üstüne dusmedim simdi çok şükür mutlu bi yuvam var eşim le biraz acele ediyoruz hic de korunmadik doktora gore bir kez gebe kalmam tuplerimin açık olduğunu söylüyor
Canım çok iyi anlattin bu benim ikinci evliligim ilk evliliğinde bir buçuk yıl sonra hamile kaldım uç aylıkken düştü bi kaxsene sonra da ayrıldım pek üstüne dusmedim simdi çok şükür mutlu bi yuvam var eşim le biraz acele ediyoruz hic de korunmadik doktora gore bir kez gebe kalmam tuplerimin açık olduğunu söylüyor