- 6 Mart 2024
- 8.892
- 7.583
- 28
-
- Konu Sahibi carmencarmen
inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırısınız siz deYaaa ne güzel çok sevindim sizin adınızaa üstüne gideyim cidden baba olacak adam sorumluluk almalıgenovitayı bi araştırayım çoo teşekkür ederimm
İnşallah isteyen herkese nasip olsuninşallah en yakın zamanda güzel haberler alırısınız siz de
Canım bugün doktora gittim pco yok dedi rezervin güzel dedi :) çok şükür ama bana 4-5 kg ver bence dedi 61 kg yum. sen kaç kg ile gebe kaldın ? <3<3inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırısınız siz de
ben 63 ile hamile kaldım. ama boyum 1.68. su an 67 oldum amaCanım bugün doktora gittim pco yok dedi rezervin güzel dedi :) çok şükür ama bana 4-5 kg ver bence dedi 61 kg yum. sen kaç kg ile gebe kaldın ? <3<3
ayy bebisle alınan kilo en güzeliiben 63 ile hamile kaldım. ama boyum 1.68. su an 67 oldum ama
benim kiloma hiç takılmamışlardı ama zaten diyet ve spor yapıyordum.ayy bebisle alınan kilo en güzeliiben de 1.65im üzüldüm kilolu gördü beni
Zaten hic de kilon yokmussbenim kiloma hiç takılmamışlardı ama zaten diyet ve spor yapıyordum.
Merhaba esin varikoselden ameliyat olmusmuyduinşallah en yakın zamanda güzel haberler alırısınız siz de
hayır olmadı.Merhaba esin varikoselden ameliyat olmusmuydu
MerhabaArkadaşlar merhaba ben 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum ve doktora gittim tüm muayenelerimi oldum geçen hafta hsg de çekildim doktor alttan muayene ettiğinde ve adetliyken hormon testlerine baktığında polikistik over olabileceğini söyledi devlet hastanesine gittiğim için ve üniversite hastanesi olduğu için asistanlar vardı ilgi alakadan çok memnun kalmadım ama yinede sonuçlarım vs için düzenli olarak gittim en son hsg sonucum için gittim tüplerimin temiz açık olduğunu söyledi doktor ve adetin ilk gününde ilaç tedavisi için gelmem gerektiğini söyledi değerlerimin sıkıntılı mı ne olduğunu söylemedi rica etsem değerlerimi yorumlayabilir misiniz çok mu sıkıntılı değerlerim yorumlarını nedir
Sizin sperm hızı ve toplam sayı kaçtı acabayok hayır doğal yoldan oldu gebelik. bize doktorumuz genovita tb ve sabah aç karnına bal,polen karışımı önermişti esim için. zaten bir buçuk ay sonra da hamile kaldım. ama esim bal,poleni bir hafta tüketti. midesini kötü yaptığı için bıraktı. sonradan keçiboynuzu pekmezi tüketti günde 2 kere.
sayısı bir milimde 50 milyon, ileri hızlı hareketli %20, yavas hareketli %30du.Sizin sperm hızı ve toplam sayı kaçtı acaba
Sperm dna hasarı bakmışlar mıydı kusura bakmayın çok soru sordumsayısı bir milimde 50 milyon, ileri hızlı hareketli %20, yavas hareketli %30du.
sadece morfoloji %1di bizde
yok bakmadılar. esimde zaten varikosel vardı ve değerlerini doktor iyi buldu. bize 3 ay takviyelerle deneyelim doğal yoldan dedi. o ara zaten hamile kaldım. gerek kalmadı yani başka teste vs.Sperm dna hasarı bakmışlar mıydı kusura bakmayın çok soru sordum