gebe kalmandan korkuyorum diyen sevgili

Sizi kullanmak istemis. Agzinizi aramış. Siz yok yav dikkat ederim korunurum gel yavrucum bana deseydin atlayacakti. Densiz terbiyesiz. Karsiniza size deger verecek biri cikar inşaallah

nerden ve nasıl tanıştınız? çok ayıp etmiş ya..

Bu erkeklerin uç gram akli var o da önlerindeki ne çalışıyor
Yol yakınken donmussunz çok da iyi yapmissiniz sapitik beyinlilier.

Güncelleme: ilgili şahıs bir arkadaşıma dert yanmış. Bir arkadaş grubu var oraya artık gitmeyecegini çünkü benim ortamımi bozup beni huzursuz etmek istemediğini o gelirse benim gitmeyecegimi söylemiş. Jez beni heryerden engelledi ulaşamadım dinlemedi bile demiş. Sebep de ben onu asagilamisim ( kız ve gebelik konusunda ona nealaka kızların başka işi gücü yok mu demiştim) sonra bu da bir kurgu yapıp onu oynamış ben de devam etmişim sonra sinirlenip engellenisim. Olay buymuş anlatmıyor tabi olayı kimseye. Neyse sonunda da gelip giderim arada yine ortama demiş.

Yanlış şekilde ifade ettiği konusunda haklısın. Korkularının temelinin olabileceğini söylemek istedim sadece. He ben hem korkuyorum hem sevişesim var demek tuhaf elbette.

simdiki erkeklerim akli fikri cinsellikte.bende 5 yil once evlendim ama bizim zamanimizda erkekler boyle degildi yada bana denk gelmemis.malesef simdikilerin tek derdi cinsellik ve bunun icin butun taktikleri yapiyorlar

Yanlış şekilde ifade ettiği konusunda haklısın. Korkularının temelinin olabileceğini söylemek istedim sadece. He ben hem korkuyorum hem sevişesim var demek tuhaf elbette.
Sıs bana cevap verme

Valla şu forumda o kadar çok şey okudum ki acaba adamda fonksiyon sıkıntısı vs bir şey var da o yüzden ilişki yerine sürtünmek mi istiyor bile geçti aklımdan.

Yine de üzüldüm iki ay her dakika dibdibe olup seviyorumlar havada ucusup en son bunu yapması, herşeyin bir adabı var yani insan hayalkırıklığı yaşıyor degersiz hissediyor

Ne hayal kırıklığı, pardon..
Hem çok şanslısın hem çok akıllı.
Aklına bile getirme.
Değersizin TEK’i...

Tam bir malmış. Bir de niye hemen engelledin diye sorgulayanlar olmuş. En doğrusunu yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…