gebe kalmandan korkuyorum diyen sevgili

Bence de allah korusun
hadi hiv çok uç bir örnek, çok çabuk da geçmiyor aslında düşünüldüğü gibi -ama tabi ki de geçebilir-
bunun dışında kalıcı olan ve sürekli tedavi gerektiren pek çok hastalık da bulaşabiliyor. Mantar -ki en basiti- gibi... Bir hastalığa kapılan arkadaşım vardı, hastalık neydi bilmiyorum da, tamam ölümcül değil belki ama tedavi ve dikkat isteyen bir durumdaydı. Hayır neden bulaşsın yani sonuçta? Dikkat etmek lazım.

ama bu durumda farklı şeyler de var.
yok 2 aylık hamile demiş biri, yok kadınların tek derdi hamile kalıp kapak atmakmış falan...
sanki acun ılıcalı da beyefendi, bir serveti ya da david beckham yakışıklılığı var da herkes ona kapak atmaya çalışacak.
Densiz.

Bu sebeple konu sahibi çooook güzel yapmış. Sen kimsin yani demiş
Aferin

Yorumlar için teşekkürler kizlar daha iyiyim. Biseyi düzeltmek istiyorum adam korunmak değil iiskiden temelli feragat etme niyetinde. Bunada tamam diyelim ama oynasip çok özür dileyerek oral yapmak isteyip sonra hastalık vardır. Hastalık olduğunu düşündüğün kişiye kondomla ile yaklaşmiyor ama oral mi yapmak istiyor? Biz sevişelim diye bir talebim olmadı ki kaldı ki bu böyle ifade edilmez ya.. yok gebelik olur yok gebe kalsan naparsin yok kizlar şöyle. Kadınlarda mikrop varmış da hastalık olurmuş. Bin kişiyle yattiysan sende vardır. Dahası ben yatmaya geliyorum demedim bile adama

Yorumlar için teşekkürler kizlar daha iyiyim. Biseyi düzeltmek istiyorum adam korunmak değil iiskiden temelli feragat etme niyetinde. Bunada tamam diyelim ama oynasip çok özür dileyerek oral yapmak isteyip sonra hastalık vardır. Hastalık olduğunu düşündüğün kişiye kondomla ile yaklaşmiyor ama oral mi yapmak istiyor? Biz sevişelim diye bir talebim olmadı ki kaldı ki bu böyle ifade edilmez ya.. yok gebelik olur yok gebe kalsan naparsin yok kizlar şöyle. Kadınlarda mikrop varmış da hastalık olurmuş. Bin kişiyle yattiysan sende vardır. Dahası ben yatmaya geliyorum demedim bile admq
hastalik bir tek kadindan bulasiyor saniyo galiba
ari gibi her cicekten bal almis asil hasta olan kendisi belkide
hatta bence hastaligi bile var size bunu anlatacakken konu kapanmis
Adam beni fakbadi olarak görmüş bence

Ay sonuna bayıldım gerçekten sizi tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum yol vermekle o kadar doğru bir karar vermişsiniz ki sizin adınıza sevindim herkes yapamaz bir anda böyle bir şeyi

Ay sonuna bayıldım gerçekten sizi tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum yol vermekle o kadar doğru bir karar vermişsiniz ki sizin adınıza sevindim herkes yapamaz bir anda böyle bir şeyi
Yine de üzüldüm iki ay her dakika dibdibe olup seviyorumlar havada ucusup en son bunu yapması, herşeyin bir adabı var yani insan hayalkırıklığı yaşıyor degersiz hissediyor

Hic muhatap olmayin bir daha bence. Soyledikleri cok sacma ama gercek bile olmayabilir. Belki de cinsel problemi var ve evlendikten sonra bile yapamayacak. Yol yakinken son vermek en iyisi. Allahtan erken gormussunuz.

Yarıldımmmmm:))))))))))))))))))

Yine de üzüldüm iki ay her dakika dibdibe olup seviyorumlar havada ucusup en son bunu yapması, herşeyin bir adabı var yani insan hayalkırıklığı yaşıyor degersiz hissediyor
İşte sana bunları hissettirdiği için seni bu duruma getirdiği için yaptığınızı tebrik ettim olmasını gereken oydu. Tabi ki insann üzülüyor canı sıkılıyor bunların olması da çok normal ama siz doğru olanı yapmışsınız

Başlığı okur okumaz kesin daha önce birini hamile bıraktı şimdi korkuyor diye düşündüm, doğru çıktı. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlıyor gerçekten :) Korkusu konusunda hak verdim. Biraz zaman geçse toparlayacaktır elbette. He söylerken kurduğu cümleler hoş değil ama haklı.

Hastalık kapmaktan korkması da son derece doğal. Siz korkmuyor musunuz? Bu konuda korkusu olmadığını söyleyen bir partner ile birliktelik için ekstradan üç dört sefer daha düşünürdüm sanırım.

hadsiz terbiyesiz... tanıdığım bi arkadaşım kızları tavlamak için onlara tipim değilsin dediğini söylemişti. güya bu kızlarda ters etki yapıyormuş. bu adaminki de o gibi geldi bana. yani istemem yan cebime.. kesinlikle saygısızlık..

AĞIR HASTA

Allah tan adam yüzünü çabuk göstermiş
hiç kendinizi aşağılanmış hissetmeyin
o kadar hadsiz insan var ki

Adam bariz sorunlu bir insan ama ben olsam bu kadar beklemeden benden ergen gibi dekolteli foto isteyince soğurdum bana çok iğreti geliyor bu hareketlet lisede gibi aynı.

Yok ilişki bazında bir şey demedim sadece herkes hiv testine öcü gibi bakmış onu eleştirdim . Her yeni partnerde istenmeli. Bu onun cinsel hayatı ile ilgili değil.

Bebişim adamın söylediklerinin temeli olsa bile (gebelikten ve hastalıktan korkuyorum diye) hem böyle dangozca söylenmez, hem üstten sevişiyorum denmez. Liseli gibi sürtünecek mi kaç yaşında insanlar?

Ona bakarsan ben de kim-olduğunu-bilirsin-sen korunma muhabbeti yapıp ileride hapa geçersin dediğinde "korunmanın tek sebebi gebelik değil" demiştim, "ha bende hastalık mı var yani" diye söylenmişti. Korunma ve hastalık konusunda benim kadar titiz biri için bile adamın söyledikleri yenir yutulur değil yani. Densiz.

O kadar tatava yapacağına parasına kiyip kaliteli marka bi kondom alsaymis ya densiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…