- 3 Eylül 2010
- 986
- 2.233
Herhalde sadece ikimiz hemfikiriz . Bana bu dense hic kötü bir şey olarak almam .
Hiv vb hastalıkların tek geçme yolu cinsellik degil ki
Elbete herkes kendini koruma yoluna girecek kim 2 dakikalık bir zevk için böyle hasta olmak ister ki anlam veremiyorum .
Bence bütün kadınlar ilişki öncesi istemeli. Ben şahsen istiyorum . Erkekte benden istese ne güzel bilinçli bir adam derim.
Adam beni fakbadi olarak görmüş bencehastalik bir tek kadindan bulasiyor saniyo galiba
ari gibi her cicekten bal almis asil hasta olan kendisi belkide
hatta bence hastaligi bile var size bunu anlatacakken konu kapanmis
Yine de üzüldüm iki ay her dakika dibdibe olup seviyorumlar havada ucusup en son bunu yapması, herşeyin bir adabı var yani insan hayalkırıklığı yaşıyor degersiz hissediyorAy sonuna bayıldım gerçekten sizi tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum yol vermekle o kadar doğru bir karar vermişsiniz ki sizin adınıza sevindim herkes yapamaz bir anda böyle bir şeyi
Hic muhatap olmayin bir daha bence. Soyledikleri cok sacma ama gercek bile olmayabilir. Belki de cinsel problemi var ve evlendikten sonra bile yapamayacak. Yol yakinken son vermek en iyisi. Allahtan erken gormussunuz.iyi geceler güzeller..
çok aşağılanmış hissediyorum
daha önceki konumdaki kişi ile kısa süre sonra bitirdik.. 6 ay sonra biri karşıma çıktı. ilgili sevecen bir adamdı..15 gün tanıma süreci artı 2 aydır beraberiz.
bu kişi ile görüşmeye başladık duygusal bir yakınlaşma oldu. 2 saat mesafemiz var. ilk ay zaten tanıma aşaması ile geçti. çay kahve sinema. o benim sehrime geldiği için ailem yanımdaydı günü birlik kaldı gitti. ikinci ay ara ara konu cinselliğe kaymaya başladı.
son bir aydır da bir yandan bana açık giyinme disarda demeye bir yandan benden dekolte foto istemeye başladı. en son ısrara dayanamayıp bir tane attım kısa bir elbise ile. erotik foto değil yanlış anlaşılmasın. bu arada burda iken elimi tutup öptü sadece zaten kapalı alanda yalnız kalmadık.
bu kişi sabahtan başlayıp gece yatana kadar arayan soran on dakikada bir mesaj atan biriydi. fırsat buldukça yanima geldi. önceden çok kadın girip çıkmış hayatına. son bir yıldır kimse olmuyor dedi.
konular cinselliğe kaymaya başladıkça seni öpmek isterdim seni arzuluyorum mesajları gelmeye başladı. ben de tatlı tatlı gecistirdim. bu arada yaşlar otuzlu yaşlar küçük değiliz.sürekli çok güzelsin aşırı taş fiziğin falan deyip durmaya başladı.
bu hafta sonu yanına gidecektim kalmaya. zaten ağustos ayında benim sehrime taşınacaktı. bugün ilgiliydi çok aradı ilgilendi. sonra şöyle bir konuşma geçti..
yanima geldiğinde seninle sarılıp uyumak istiyorum tenini hissetmek istiyorum sana yakın olmak istiyorum ama ilişkiye giremem senle.. ben de bu saçma muhabbet üstüne sinirlensem bile belli etmeyip niyetini anlamak için sakın sakın sordum neden diye. sandım ki daha erken diyecek değerlisin diyecek. dedi ki daha önce bir kız hamile kaldım demiş iki ay psikolojisi bozulmuş çoo ve üstelik yalan çıkmış o yüZden kadınlardan uzak duruyormuş penetrasyondan soğumuş üstüne hastalıktan korkuyormuş.. kızlar hamile kalıp erkeği bağlamak istiyormuş. bir de hiv varmış kondom bile yırtılirmis. doktor edası ile anlattı bunları. ama sevişmek istiyormuş benimle. bu arada daha önce ilişkim oldu biliyor ve pek bunu kafaya takmıyor.
ellerim titredi sakinligimi korudum. peki deyip telefonu kapayip ona şunu yazdım.. vereceği tepkiyi son kez görmek istedim çünkü soktaydim. biliyorum o an göstermem lazımdı ama çok şaşkındım .+ olanlar o:
- benim böyle bir talebim olmadı zaten ama soylediklerin için kelimeler tarifsiz.
+ anlayış göstermen yeterli benim için. kendimi ifade edebildim sanırım..iyi ki varsın seviyorum seni
- ne demek . sırf tepkini ciddi ciddi görmek için susup dinledim. mesajını aldım kardeşim selametle
+dalga mi geçiyorsun sen benimle?
en son bunu yazdı heryerden silip engelledim.. iki aydır ilgili seven adam bu mu? bunun derdi ne? yatacak kadın yerine koydu desem o bile değil.. sinirlerim çok bozuldu..
Yarıldımmmmm:))))))))))))))))))penetrasyon dedi wallahi.. böyle saçma laf olur mu yahu? seninle sevişmek istiyorum çünkü arzuluyorum ama penetrasyon olmaz çünkü eski sevgilim beni kandırdı hamile diye kızlar bunu yapıp evlenmeye çalışıyor kondom ya da korunma da olmaz çünkü hiv var omur boyu onu çekmek var o yüzden kimse ile yapmıyorum. üstten sevişiyorum..
allahaşkına mantık var mi?
İşte sana bunları hissettirdiği için seni bu duruma getirdiği için yaptığınızı tebrik ettim olmasını gereken oydu. Tabi ki insann üzülüyor canı sıkılıyor bunların olması da çok normal ama siz doğru olanı yapmışsınızYine de üzüldüm iki ay her dakika dibdibe olup seviyorumlar havada ucusup en son bunu yapması, herşeyin bir adabı var yani insan hayalkırıklığı yaşıyor degersiz hissediyor
penetrasyon dedi wallahi.. böyle saçma laf olur mu yahu? seninle sevişmek istiyorum çünkü arzuluyorum ama penetrasyon olmaz çünkü eski sevgilim beni kandırdı hamile diye kızlar bunu yapıp evlenmeye çalışıyor kondom ya da korunma da olmaz çünkü hiv var omur boyu onu çekmek var o yüzden kimse ile yapmıyorum. üstten sevişiyorum..
allahaşkına mantık var mi?
Yok ilişki bazında bir şey demedim sadece herkes hiv testine öcü gibi bakmış onu eleştirdim . Her yeni partnerde istenmeli. Bu onun cinsel hayatı ile ilgili değil.Bence de allah korusun
hadi hiv çok uç bir örnek, çok çabuk da geçmiyor aslında düşünüldüğü gibi -ama tabi ki de geçebilir-
bunun dışında kalıcı olan ve sürekli tedavi gerektiren pek çok hastalık da bulaşabiliyor. Mantar -ki en basiti- gibi... Bir hastalığa kapılan arkadaşım vardı, hastalık neydi bilmiyorum da, tamam ölümcül değil belki ama tedavi ve dikkat isteyen bir durumdaydı. Hayır neden bulaşsın yani sonuçta? Dikkat etmek lazım.
ama bu durumda farklı şeyler de var.
yok 2 aylık hamile demiş biri, yok kadınların tek derdi hamile kalıp kapak atmakmış falan...
sanki acun ılıcalı da beyefendi, bir serveti ya da david beckham yakışıklılığı var da herkes ona kapak atmaya çalışacak.
Densiz.
Bu sebeple konu sahibi çooook güzel yapmış. Sen kimsin yani demiş
Aferin
Başlığı okur okumaz kesin daha önce birini hamile bıraktı şimdi korkuyor diye düşündüm, doğru çıktı. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlıyor gerçekten :) Korkusu konusunda hak verdim. Biraz zaman geçse toparlayacaktır elbette. He söylerken kurduğu cümleler hoş değil ama haklı.
Hastalık kapmaktan korkması da son derece doğal. Siz korkmuyor musunuz? Bu konuda korkusu olmadığını söyleyen bir partner ile birliktelik için ekstradan üç dört sefer daha düşünürdüm sanırım.