gebe kalmandan korkuyorum diyen sevgili

aşağılanmış hissettim

Neden aşağılanmış hissediyorsun? Sen demedin ya ben seninle ilişkiye girmeye geliyorum diye tövbe yerabbim. Kendi kendine gelin güvey olmuş salak. Keşke bisürü şey söyleyip bitirseydin. Tarlabaşındaki kadınlarla yatmaktan psikolojisi bozulmuş mal herif. Sıkma canını salla gitsin

iyi geceler güzeller..

çok aşağılanmış hissediyorum

daha önceki konumdaki kişi ile kısa süre sonra bitirdik.. 6 ay sonra biri karşıma çıktı. ilgili sevecen bir adamdı..15 gün tanıma süreci artı 2 aydır beraberiz.

bu kişi ile görüşmeye başladık duygusal bir yakınlaşma oldu. 2 saat mesafemiz var. ilk ay zaten tanıma aşaması ile geçti. çay kahve sinema. o benim sehrime geldiği için ailem yanımdaydı günü birlik kaldı gitti. ikinci ay ara ara konu cinselliğe kaymaya başladı.

son bir aydır da bir yandan bana açık giyinme disarda demeye bir yandan benden dekolte foto istemeye başladı. en son ısrara dayanamayıp bir tane attım kısa bir elbise ile. erotik foto değil yanlış anlaşılmasın. bu arada burda iken elimi tutup öptü sadece zaten kapalı alanda yalnız kalmadık.

bu kişi sabahtan başlayıp gece yatana kadar arayan soran on dakikada bir mesaj atan biriydi. fırsat buldukça yanima geldi. önceden çok kadın girip çıkmış hayatına. son bir yıldır kimse olmuyor dedi.

konular cinselliğe kaymaya başladıkça seni öpmek isterdim seni arzuluyorum mesajları gelmeye başladı. ben de tatlı tatlı gecistirdim. bu arada yaşlar otuzlu yaşlar küçük değiliz.sürekli çok güzelsin aşırı taş fiziğin falan deyip durmaya başladı.

bu hafta sonu yanına gidecektim kalmaya. zaten ağustos ayında benim sehrime taşınacaktı. bugün ilgiliydi çok aradı ilgilendi. sonra şöyle bir konuşma geçti..

yanima geldiğinde seninle sarılıp uyumak istiyorum tenini hissetmek istiyorum sana yakın olmak istiyorum ama ilişkiye giremem senle.. ben de bu saçma muhabbet üstüne sinirlensem bile belli etmeyip niyetini anlamak için sakın sakın sordum neden diye. sandım ki daha erken diyecek değerlisin diyecek. dedi ki daha önce bir kız hamile kaldım demiş iki ay psikolojisi bozulmuş çoo ve üstelik yalan çıkmış o yüZden kadınlardan uzak duruyormuş penetrasyondan soğumuş üstüne hastalıktan korkuyormuş.. kızlar hamile kalıp erkeği bağlamak istiyormuş. bir de hiv varmış kondom bile yırtılirmis. doktor edası ile anlattı bunları. ama sevişmek istiyormuş benimle. bu arada daha önce ilişkim oldu biliyor ve pek bunu kafaya takmıyor.

ellerim titredi sakinligimi korudum. peki deyip telefonu kapayip ona şunu yazdım.. vereceği tepkiyi son kez görmek istedim çünkü soktaydim. biliyorum o an göstermem lazımdı ama çok şaşkındım .+ olanlar o:

- benim böyle bir talebim olmadı zaten ama soylediklerin için kelimeler tarifsiz.
+ anlayış göstermen yeterli benim için. kendimi ifade edebildim sanırım..iyi ki varsın seviyorum seni
- ne demek . sırf tepkini ciddi ciddi görmek için susup dinledim. mesajını aldım kardeşim selametle
+dalga mi geçiyorsun sen benimle?

en son bunu yazdı heryerden silip engelledim.. iki aydır ilgili seven adam bu mu? bunun derdi ne? yatacak kadın yerine koydu desem o bile değil.. sinirlerim çok bozuldu..
Bence ucuz kurtulmussunuz. Ya kizlar cinsellik elbette olacak hayatimizda. Birbirini seven iki insanin sevismesi kadar guzel bir sey olabilir mi? Iste cocuklugumuzdan gelen tabular kadinlari iki yuzlu, erkekleri de boyle sapkin ve manyak yapiyo. Saglikli yasayamiyoruz. Birbirimizi insan olarak goremiyoruz. Ne demek kadinlar hamile kalip, erkekleri baglamak istiyo? Nasil boyle bir genelleme yapabilir? Kadinlar soyle, erkekler boyle diye diye, karsimizdakini gercekten gorup taniyamiyoruz. Kadin kadar tas dussun baslarins. Bu kadar hastalikli iliskiler bi bizim ulkemizde mi merak ediyorum. Bu arkadasa gelirsek, takintilari oldugunu dusunuyorum. Yok kondom yirtilir, yok hiv. Elbette korunmak cok cok onemli, hem kadin hem erkek korunmali ama takinti haline getirmis, bu adamin saglikli bir iliski surdurmesi mumkun degil. Kadinlarin boyle asagilanmasina gercekten cok uzuluyorum. Bir kere burada sikinti sende degil, adamda. Bu yuzden hiiic kendinde kusur arama. Ne yazik ki bizim toplumumuzda buyuyen erkeklerin cok da saglikli olmasi mumkun degil, keza kadinlarin da... neyse allahtan umit kesilmez 😁 umarim bir yerlerde, akli basinda, kadinin da birey oldugunun farkinda, durustlugun en onemli erdemlerden oldugunun bilincinde insanlar vardir ve karsiniza cikar. Bosuna adamin hareketlerini anlamlandirmaya calisarak kendinizi yormayin. Cok farkli dunyalarda buyuyorlar. 30 yasina kadar cozemediyse, artik hic bir sey olmaz.

Gebelik olayını ben garipsemedim açıkçası, senden çocuğum olsun istiyorum modunda gezinseydi garip olurdu zaten istememesi çok doğal.

Ama hiv olayı çok çok çirkin, sizi hangi konuma sokmaya çalışıyor... çok aşağılayıcı. Fazla bile kibar davranmışsınız, tebrik ederim.

hiv olayına çok bozuldum ya. ki biliyor benim iki erkek arkadaşım oldu daha önce
Hiv olayı bozulacak bir şey degil. Ben bütün cinsel ilişkilerimden önce test isterim .
Isterse karşımdaki bakir olsun.
Bunlar alınacak şeyler olmamalı . Aksine sizde istemelisiniz .

Sizi denemek için yapmış. Demek ki bu adam hiç evlenmeyecek madem bu taraklarda bezi yok ya da evlenmeyecekse hiç ilişki yaşamayacak, bu da hiç inandırıcı degil.

Bence de kendisi kapmış hastalığı

Yorumlara baktım da gerçekten anlam veremiyorum hiv vb sadece eskortlarda mi var sanıyorsunuz?
Lütfen hanımlar test istemeden cinsel ilişkiye girmeyin.
Karşıdakinin de sizden istemesi gayet normal.

iyi geceler güzeller..

daha önceki konumdaki kişi ile kısa süre sonra bitirdik.. 6 ay sonra biri karşıma çıktı. ilgili sevecen bir adamdı..15 gün tanıma süreci artı 2 aydır beraberiz.

bu kişi ile görüşmeye başladık duygusal bir yakınlaşma oldu. 2 saat mesafemiz var. ilk ay zaten tanıma aşaması ile geçti. çay kahve sinema. o benim sehrime geldiği için ailem yanımdaydı günü birlik kaldı gitti. ikinci ay ara ara konu cinselliğe kaymaya başladı.

son bir aydır da bir yandan bana açık giyinme disarda demeye bir yandan benden dekolte foto istemeye başladı. en son ısrara dayanamayıp bir tane attım kısa bir elbise ile. erotik foto değil yanlış anlaşılmasın. bu arada burda iken elimi tutup öptü sadece zaten kapalı alanda yalnız kalmadık.

bu kişi sabahtan başlayıp gece yatana kadar arayan soran on dakikada bir mesaj atan biriydi. fırsat buldukça yanima geldi. önceden çok kadın girip çıkmış hayatına. son bir yıldır kimse olmuyor dedi.

konular cinselliğe kaymaya başladıkça seni öpmek isterdim seni arzuluyorum mesajları gelmeye başladı. ben de tatlı tatlı gecistirdim. bu arada yaşlar otuzlu yaşlar küçük değiliz.sürekli çok güzelsin aşırı taş fiziğin falan deyip durmaya başladı.

bu hafta sonu yanına gidecektim kalmaya. zaten ağustos ayında benim sehrime taşınacaktı. bugün ilgiliydi çok aradı ilgilendi. sonra şöyle bir konuşma geçti..

yanima geldiğinde seninle sarılıp uyumak istiyorum tenini hissetmek istiyorum sana yakın olmak istiyorum ama ilişkiye giremem senle.. ben de bu saçma muhabbet üstüne sinirlensem bile belli etmeyip niyetini anlamak için sakın sakın sordum neden diye. sandım ki daha erken diyecek değerlisin diyecek. dedi ki daha önce bir kız hamile kaldım demiş iki ay psikolojisi bozulmuş çoo ve üstelik yalan çıkmış o yüZden kadınlardan uzak duruyormuş penetrasyondan soğumuş üstüne hastalıktan korkuyormuş.. kızlar hamile kalıp erkeği bağlamak istiyormuş. bir de hiv varmış kondom bile yırtılirmis. doktor edası ile anlattı bunları. ama sevişmek istiyormuş benimle. bu arada daha önce ilişkim oldu biliyor ve pek bunu kafaya takmıyor.

ellerim titredi sakinligimi korudum. peki deyip telefonu kapayip ona şunu yazdım.. vereceği tepkiyi son kez görmek istedim çünkü soktaydim. biliyorum o an göstermem lazımdı ama çok şaşkındım .+ olanlar o:

- benim böyle bir talebim olmadı zaten ama soylediklerin için kelimeler tarifsiz.
+ anlayış göstermen yeterli benim için. kendimi ifade edebildim sanırım..iyi ki varsın seviyorum seni
- ne demek . sırf tepkini ciddi ciddi görmek için susup dinledim. mesajını aldım kardeşim selametle

en son bunu yazdı heryerden silip engelledim.. iki aydır ilgili seven adam bu mu? bunun derdi ne? yatacak kadın yerine koydu desem o bile değil.. sinirlerim çok bozuldu..
Onceki iliskin oldugunu bilip kafaya takmadi pek diyorsun ya taktigi icin zaten birlikte olmaknistyor.

hıv olayına niye bozuluyorsunuz ki...
yani ben olsam ben de tedirgin olurum ki evlenmeden önce de bu testler yapılır rutinn.
hatta şu gün ameliyat olacak olsanız bakacakları ilk şeylerden biri hiv gibi bulaşıcı hastalıklar...
bence önemli bi mevzu...

Sen korunuruz vs biseyler desen gayet de iliskiye girermis. Amaci oymus zaten. Biraz saf salak oldugu icin de hamile kalmandan korktugunu hemen soylemis. Ne yardan geciyor ne serden

hıv olayına niye bozuluyorsunuz ki...
yani ben olsam ben de tedirgin olurum ki evlenmeden önce de bu testler yapılır rutinn.
hatta şu gün ameliyat olacak olsanız bakacakları ilk şeylerden biri hiv gibi bulaşıcı hastalıklar...
bence önemli bi mevzu...
Herhalde sadece ikimiz hemfikiriz . Bana bu dense hic kötü bir şey olarak almam .
Hiv vb hastalıkların tek geçme yolu cinsellik degil ki

Elbete herkes kendini koruma yoluna girecek kim 2 dakikalık bir zevk için böyle hasta olmak ister ki anlam veremiyorum .
Bence bütün kadınlar ilişki öncesi istemeli. Ben şahsen istiyorum . Erkekte benden istese ne güzel bilinçli bir adam derim.

iyi geceler güzeller..

Eline mesajına sağlık iyi yapmışsın
Şu yazdıklarına bakarak diyorum ki iktidarsızzzz
Görüşme söz konusu olunca önceden yolunu yapmış, uzak olsun böyle sorunlu tipler

Herhalde sadece ikimiz hemfikiriz . Bana bu dense hic kötü bir şey olarak almam .
Hiv vb hastalıkların tek geçme yolu cinsellik degil ki

Elbete herkes kendini koruma yoluna girecek kim 2 dakikalık bir zevk için böyle hasta olmak ister ki anlam veremiyorum .
Bence bütün kadınlar ilişki öncesi istemeli. Ben şahsen istiyorum . Erkekte benden istese ne güzel bilinçli bir adam derim.

yani sadece cinsellikle bulaşmıyor ki...
kan yoluyla da bulaşıyor ve Türkiye de bu şekilde hastalık kapan insan sayısı oldukça çok...
hastaneler de bile kanlı bi müdahale oldu ise acil test verir müdahaleyi yapan ki hastalık kaptım mı diye bakılsın...

çok ciddi bi hastalık bu...
şakaya gelmez

Bence adamın performans anksiyetesi var ve kendine güvenmiyor muhtemelen bu konuda. O yüzden böyle bi hikaye uydurmuş olabilir.
Hikaye değil gerçekse daha fena gerçi.
Ilerde cinsel konularda sıkıntı yaşanırdı zaten hastalık kaparım bilmem ne falan obsesif bi tip sanırım ömür geçmez böylesiyle.

Verilmiş sadakan varmış... Allah'tan sana değer veriyorum falan ayağına gitmemiş...
Cinselliği sözle ima eden insanlardan nefret ediyorum zaten iki insan birbirinden hoşlanıyorsa , güveniyorsa , istiyorsa yeri ve zamanı geldiğinde yaşanacak ne varsa yaşanır zaten... En ufak cinsel içerikli ima yapan adamı tek söz etmeden silip atıyorum ben :KK70:

hiv aids muhabbeti yaparak sizi yeterince kategorize edip kastın sonuna gömmüş salak ,yol vermeniz harika olmuş gelirse ıslak terlikle ağzına vurun bunun, annesine olmamış bu yapamamışsınız diyebilme şansınız olsaydı keşke:KK70:

X