- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
Aynen. Utanmasa bakireyim kadınlar bana zorla sahip oldu diyecek yüzsüzKonuşma biçimi iğrenç
Kadınlara bakış açısı daha da iğrenç
Sanki tüm kadınlar bu öküzün peşinde
Ayrıca HIV nedir yahu nasıl bir hayat sürmüş bu herif
Midemi bulandırdı sağ olsun
bunu dedi kadınlar rahat bırakmıyormuş. hatta eski sevgililer bile peşimde. ahh jezz çok ah aldım ben.. ben de şeytan tüyü var sanırım. vazgeçemiyor kadınlar benden demişti dün.Aynen. Utanmasa bakireyim kadınlar bana zorla sahip oldu diyecek yüzsüz
ama bu konuda zaten sevdiğim insan ile yakınlaşmak doğru zamanda kötü bisi değil dedim defalarca. çok çirkin geldi niye devam ettim bilmiyorum bile. ağlamak üzereydim kapadım. çok küçük düşürücü. seninle yakinlassam ama ilişkiye girmesek hayal kırıklığı olur mu dedi? sebebi hastalık bulaşma ve gebelik. ben oraya niye gidiyorsam sanki şey yapmaya. bu ne iğrenç bisi
penetrasyon dedi wallahi.. böyle saçma laf olur mu yahu? seninle sevişmek istiyorum çünkü arzuluyorum ama penetrasyon olmaz çünkü eski sevgilim beni kandırdı hamile diye kızlar bunu yapıp evlenmeye çalışıyor kondom ya da korunma da olmaz çünkü hiv var omur boyu onu çekmek var o yüzden kimse ile yapmıyorum. üstten sevişiyorum..
allahaşkına mantık var mi?
kocam benimle cinsel iliskiye girmiyor konusu dolu kk. bunun bi tik ilerisi bu olacakmis.ama bu konuda zaten sevdiğim insan ile yakınlaşmak doğru zamanda kötü bisi değil dedim defalarca. çok çirkin geldi niye devam ettim bilmiyorum bile. ağlamak üzereydim kapadım. çok küçük düşürücü. seninle yakinlassam ama ilişkiye girmesek hayal kırıklığı olur mu dedi? sebebi hastalık bulaşma ve gebelik. ben oraya niye gidiyorsam sanki şey yapmaya. bu ne iğrenç bisi
+ olanlar onun yazdıkları kızlar. peki bana daha önce yaptığı cinsel sohbette erkekler aşırı heyecanlanırsa birkaç dakikada gelirler demesi? ama öyle olsa nasıl 50den fazla kadın girdi hayatıma desin. zaten ona gelmemi 2 hafta erteledi. güzel bulmuyor desem benim fotolarımı masa üstü yaptı. açık giyinme kaparlar aşırı seksisin deyip duruyordu. şimdi yazınca farkettim adam beni seks partneri mi gördü acaba
He he..yalancı sapık..Cok rağbet var sana.. He he...Herkes senin peşinde..ortalığı kızıştırıp ilişkiye acık hale getiriyor seni..degmez bu pisliğe..martaval okuma diyeydin keske.. Seni kim ne yapsın..bunu dedi kadınlar rahat bırakmıyormuş. hatta eski sevgililer bile peşimde. ahh jezz çok ah aldım ben.. ben de şeytan tüyü var sanırım. vazgeçemiyor kadınlar benden demişti dün.
ahh jezz çok ah aldım ben.. ben de şeytan tüyü var sanırım. vazgeçemiyor kadınlar benden demişti dün.
Neden git gide derin detaylar veriyorsunuz?Mesajını aldım kardesim selametle ..
Benim de kafa gidik.. niye dedim bilmiyorum.
Mesajlarda aynen şey yaptı hep ben san doymam senle beraber yasasam üç gün ise gitmem yataktan çıkmam. Ama bugün şey dedi o konuşma öncesi sevişmek güzel ilişki zaten üç dakikalık bişi. Bir kere de sen çok güzelsin ben sana otuz sana dayanamam demişti.
Adam çok bariz erken boşalıyor.Mesajını aldım kardesim selametle ..
Benim de kafa gidik.. niye dedim bilmiyorum.
Mesajlarda aynen şey yaptı hep ben san doymam senle beraber yasasam üç gün ise gitmem yataktan çıkmam. Ama bugün şey dedi o konuşma öncesi sevişmek güzel ilişki zaten üç dakikalık bişi. Bir kere de sen çok güzelsin ben sana otuz sana dayanamam demişti.
Yukarıda arkadaşlar performans sorunu mu var acaba dediler? Aklıma geldikçe yazdım.Neden git gide derin detaylar veriyorsunuz?