gebe kalmandan korkuyorum diyen sevgili

Bence düzeysiz bi ilişkiymiş üzülme boşuna hıv li miymiş neymiş orası karışık geldi zaten..o ne yaptığını biliyor mu ki...

Hersey ne kadar adileşti bayagılastı hemen yataga atmak isteyen sevgili beni korkuttu iyi ki yol vermişsiniz sevgi yok bunda niyeti başka..

hoşlanmıştım dahası değer gördüm sandım fakbadi bile değilmişim ya adamın gözünde..
Ay bu adam evlenme teklif etse yollarına gül serde ne yazar. Daha yaptığı şeyin sorumluluğunu bile almaya korkuyor. En fazla ne olacak ki hamile kalsan ya aldırırsın ya evlenirsin, adam hiçbir şeyin arkasında duramıyor ki .

Arkadaş kendini nerelerde görüyorsa, herkes onunla evlenmek için sıraya girmiş gibi davranmış. Haddini bildirmişsiniz fakat o bence peşinizden gelir gibi, çünkü sizinle sevişememesi içinde ukde kalmıştır. Malum herkes onunla evlenmek için sıraya girmişken, reddedilmiş olmak koyar kendisine

Arkadaşin aslında niyeti cinsel ilişki ama senin ne karşılık vereceğini ölçmüş hamile kalırsan falan bu evliliğe götürmez msji vermiş.Yol vermen iyi olmuş tilkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…