gebe kalmandan korkuyorum diyen sevgili

iyi geceler güzeller..

daha önceki konumdaki kişi ile kısa süre sonra bitirdik.. 6 ay sonra biri karşıma çıktı. ilgili sevecen bir adamdı..15 gün tanıma süreci artı 2 aydır beraberiz.

bu kişi ile görüşmeye başladık duygusal bir yakınlaşma oldu. 2 saat mesafemiz var. ilk ay zaten tanıma aşaması ile geçti. çay kahve sinema. o benim sehrime geldiği için ailem yanımdaydı günü birlik kaldı gitti. ikinci ay ara ara konu cinselliğe kaymaya başladı.

son bir aydır da bir yandan bana açık giyinme disarda demeye bir yandan benden dekolte foto istemeye başladı. en son ısrara dayanamayıp bir tane attım kısa bir elbise ile. erotik foto değil yanlış anlaşılmasın. bu arada burda iken elimi tutup öptü sadece zaten kapalı alanda yalnız kalmadık.

bu kişi sabahtan başlayıp gece yatana kadar arayan soran on dakikada bir mesaj atan biriydi. fırsat buldukça yanima geldi. önceden çok kadın girip çıkmış hayatına. son bir yıldır kimse olmuyor dedi.

konular cinselliğe kaymaya başladıkça seni öpmek isterdim seni arzuluyorum mesajları gelmeye başladı. ben de tatlı tatlı gecistirdim. bu arada yaşlar otuzlu yaşlar küçük değiliz.

bu hafta sonu yanına gidecektim kalmaya. zaten ağustos ayında benim sehrime taşınacaktı. bugün ilgiliydi çok aradı ilgilendi. sonra şöyle bir konuşma geçti..

yanima geldiğinde seninle sarılıp uyumak istiyorum tenini hissetmek istiyorum sana yakın olmak istiyorum ama ilişkiye giremem senle.. ben de bu saçma muhabbet üstüne sinirlensem bile belli etmeyip niyetini anlamak için sakın sakın sordum neden diye. sandım ki daha erken diyecek değerlisin diyecek. dedi ki daha önce bir kız hamile kaldım demiş iki ay psikolojisi bozulmuş çoo ve üstelik yalan çıkmış o yüZden kadınlardan uzak duruyormuş penetrasyondan soğumuş üstüne hastalıktan korkuyormuş.. kızlar hamile kalıp erkeği bağlamak istiyormuş. bir de hiv varmış kondom bile yırtılirmis. doktor edası ile anlattı bunları. ama sevişmek istiyormuş benimle. bu arada daha önce ilişkim oldu biliyor ve pek bunu kafaya takmıyor.

ellerim titredi sakinligimi korudum. peki deyip telefonu kapayip ona şunu yazdım.. vereceği tepkiyi son kez görmek istedim çünkü soktaydim. biliyorum o an göstermem lazımdı ama çok şaşkındım .

- benim böyle bir talebim olmadı zaten ama soylediklerin için kelimeler tarifsiz.
+ anlayış göstermen yeterli benim için. kendimi ifade edebildim sanırım..iyi ki varsın seviyorum seni
- ne demek . sırf tepkini ciddi ciddi görmek için susup dinledim. mesajını aldım kardeşim selametle
+dalga mi geçiyorsun sen benimle?

en son bunu yazdı heryerden silip engelledim.. iki aydır ilgili seven adam bu mu? bunun derdi ne? yatacak kadın yerine koydu desem o bile değil.. sinirlerim çok bozuldu..
Bence düzeysiz bi ilişkiymiş üzülme boşuna hıv li miymiş neymiş orası karışık geldi zaten..o ne yaptığını biliyor mu ki...

ben bunun akışına bırakılması gerektiğini söyledim. yani pek denemek gibi gelmedi. daha önce de bir senedir kimse ile yakinlasmadim demişti. sebebi buymuş. üstten sevişiyor sanırım. çok hoşlanıyorduk beni seviyordu güya. sevgiliye denecek laf mi
Hersey ne kadar adileşti bayagılastı hemen yataga atmak isteyen sevgili beni korkuttu iyi ki yol vermişsiniz sevgi yok bunda niyeti başka..

hoşlanmıştım dahası değer gördüm sandım fakbadi bile değilmişim ya adamın gözünde..
Ay bu adam evlenme teklif etse yollarına gül serde ne yazar. Daha yaptığı şeyin sorumluluğunu bile almaya korkuyor. En fazla ne olacak ki hamile kalsan ya aldırırsın ya evlenirsin, adam hiçbir şeyin arkasında duramıyor ki .

Arkadaş kendini nerelerde görüyorsa, herkes onunla evlenmek için sıraya girmiş gibi davranmış. Haddini bildirmişsiniz fakat o bence peşinizden gelir gibi, çünkü sizinle sevişememesi içinde ukde kalmıştır. Malum herkes onunla evlenmek için sıraya girmişken, reddedilmiş olmak koyar kendisine :KK51:

Arkadaşin aslında niyeti cinsel ilişki ama senin ne karşılık vereceğini ölçmüş hamile kalırsan falan bu evliliğe götürmez msji vermiş.Yol vermen iyi olmuş tilkiye

X