Gebeliğe Hazırlık Gebe Kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NazliAsli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
1
0
1
3 aydir gebe kalmak istiyorum. Kadin dogum uzmanina gittim bir sıkıntı yok devam edin dedi ancak benim daha önce kucuk kistlerim vardi milimlik sol overde bu engel olurmu yada idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmayi engellermi

3 aydir gebe kalmak istiyorum. Kadin dogum uzmanina gittim bir sıkıntı yok devam edin dedi ancak benim daha önce kucuk kistlerim vardi milimlik sol overde bu engel olurmu yada idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmayi engellermi
Idrar yolu enfeksiyonu zorlastirir fitille kurtulabilirsiniz jinekolojik muayenede çıkar

İkisi de engelleyebilir. Sistit rahmin kasılmasına neden olup embriyonun rahim duvarına yerleşmesine engel oluyor. Soğan kürü yap yapabilirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…