- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 83
- Konu Sahibi Summerwinter
-
Inşallah.. Duaniz Kabul olur.
Folik asit alin günlük tüketin. Hamile kalmaya yardimci olcak Gidalari tüketin. Eşiniz sperm artirci kürler ek olarak tüketsin. Tabi sizin yediklerinizde yesin.
Affiniza Siğinarak Söylüyorum, yataktan hemen kalkmayin.
3-4 Ay böyle bi deneyin, stress yapmayin kafaniza takmayin. Olcak diye.. bu şekilde Inşallah olur 4 Ay içinde olmasa doktora baş vurun
İnşallah Rabbım sizi de beni de tüm isteyenleri de evladına kavuşturur. Ben de 2 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir istiyoruz olmuyor. Ovülasyon testi 7 aydır deniyorum kaç defa doktora gittim . Benim de eşimin de sağlık sorunu yok. Son gittiğim doktor tamamen benim stresimin engel olduğunu söyledi mart başında gitmiştim. Hamileliği aklından çıkarmadan hamile kalamazsın dedi çok kızdım , 10 gün sonra korona çıktı kafam hep oradaydı işe de gitmiyorum iş stresi de bitti . Yine olmadı. Ben başaramıyorum aklımdan çıkarmayı başarabileni de tebrik ediyorum ve ben artık doktora inanıyorum ben takıldığım için böyle oluyor. Sana tavsiyem başarabilirsen bu düşünceyi kafandan çıkar, gün sayma , adet olmadan 3 gün önce test yapmaya başlamaMerhaba, 2 yıllık evliyim, ocak ayından beri gebe kalmaya çalışıyorum, ilk 2 ay olmayınca mart ayında ovulasyon testi kullanmaya başladım. Yine olmadi. Nisan ayında tekrar test ile ovulasyon takibi yaptım, 3 4 mayıs 2 gün yumurtlamam oldu , değerlendirdik, dus ediyorum her gün, hayırlı vakitte nasip olur inşallah❤
Dilerim bi sonraki anneler gününde, yavrum kucağımda olur.
Ahh ahh o dert bendede var hangi gün yumurtlama ona göre ilişki fln acaba olcakmı gün saymalar fln ama bende birde erken menopoz sorunu var tüp bebe denedim tutmadı şimdi otları deniyorum ama kafam hep bebe dein
İnşallah Rabbım sizi de beni de tüm isteyenleri de evladına kavuşturur. Ben de 2 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir istiyoruz olmuyor. Ovülasyon testi 7 aydır deniyorum kaç defa doktora gittim . Benim de eşimin de sağlık sorunu yok. Son gittiğim doktor tamamen benim stresimin engel olduğunu söyledi mart başında gitmiştim. Hamileliği aklından çıkarmadan hamile kalamazsın dedi çok kızdım , 10 gün sonra korona çıktı kafam hep oradaydı işe de gitmiyorum iş stresi de bitti . Yine olmadı. Ben başaramıyorum aklımdan çıkarmayı başarabileni de tebrik ediyorum ve ben artık doktora inanıyorum ben takıldığım için böyle oluyor. Sana tavsiyem başarabilirsen bu düşünceyi kafandan çıkar, gün sayma , adet olmadan 3 gün önce test yapmaya başlamaben engel olamıyorum düştüm bu girdaba
Canim iliskiden hemen sonra dus alma yarim saat falan sirt ustu uzan ustunu ort vicudunu sicak tut ve cisini yapma spermin yumurtaya ulasmasi zorlaniyormusMerhaba, 2 yıllık evliyim, ocak ayından beri gebe kalmaya çalışıyorum, ilk 2 ay olmayınca mart ayında ovulasyon testi kullanmaya başladım. Yine olmadi. Nisan ayında tekrar test ile ovulasyon takibi yaptım, 3 4 mayıs 2 gün yumurtlamam oldu , değerlendirdik, dus ediyorum her gün, hayırlı vakitte nasip olur inşallah❤
Merhaba, 2 yıllık evliyim, ocak ayından beri gebe kalmaya çalışıyorum, ilk 2 ay olmayınca mart ayında ovulasyon testi kullanmaya başladım. Yine olmadi. Nisan ayında tekrar test ile ovulasyon takibi yaptım, 3 4 mayıs 2 gün yumurtlamam oldu , değerlendirdik, dus ediyorum her gün, hayırlı vakitte nasip olur inşallah❤
[/QUOTE
Arkadaslar birde bisey sormak istiyorum adetime 2 gun varken denedim adet gordum sonra 12 14 16 gunlerindr denedim 17 gunde gogusum sisti akintim kesildi atesim cikti suan adetime 11 gun var asiri derecede midem kotu yediklerim agzima geliyor goguslerim hayla sis aynindurumu yasayan varmi acabaMerhaba, 2 yıllık evliyim, ocak ayından beri gebe kalmaya çalışıyorum, ilk 2 ay olmayınca mart ayında ovulasyon testi kullanmaya başladım. Yine olmadi. Nisan ayında tekrar test ile ovulasyon takibi yaptım, 3 4 mayıs 2 gün yumurtlamam oldu , değerlendirdik, dus ediyorum her gün, hayırlı vakitte nasip olur inşallah❤
Birsey sorabilirmiyim konu acamiyorum da adetime 11 gun var mide eksimem var ve yediklerim surekli agzima geliyor boylr birsey yasayan varmi acabaInşallah.. Duaniz Kabul olur.
Folik asit alin günlük tüketin. Hamile kalmaya yardimci olcak Gidalari tüketin. Eşiniz sperm artirci kürler ek olarak tüketsin. Tabi sizin yediklerinizde yesin.
3-4 Ay böyle bi deneyin, stress yapmayin kafaniza takmayin. Olcak diye.. bu şekilde Inşallah olur 4 Ay içinde olmasa doktora baş vurun
Aynı durum bende de var canım bizde Şubat ayından beri deniyoruz 2 ay ovu testi denedim olmadı bakalım bu ay inşAllah olurMerhaba, 2 yıllık evliyim, ocak ayından beri gebe kalmaya çalışıyorum, ilk 2 ay olmayınca mart ayında ovulasyon testi kullanmaya başladım. Yine olmadi. Nisan ayında tekrar test ile ovulasyon takibi yaptım, 3 4 mayıs 2 gün yumurtlamam oldu , değerlendirdik, dus ediyorum her gün, hayırlı vakitte nasip olur inşallah❤
Kürler bilmem neler her denendiğinde belkenti artıyor ve stres tetikleniyor. 1 yıl hicbirşey yapmadan denemek gerek önce. Mesela kadın için bal cörek otu tarçın kürü var tarcın sebebiyle prolaktini yükseltiyor. Bende hormonlar ve yumurtlama dengeli bir problem yok o cesaretle denedim ama ara kanama yaptı. Kür olayları sonraki iş bunlara girişilmesin hemen.Inşallah.. Duaniz Kabul olur.
adete 11 gun varsa ovulasyon geceli daha bir kac gun olmustur en fazla 3-4 gun.. dollenme olduysa 6 gunden sonra rahime tutunuyor ve hormon salgilamaya basliyor. henuz cok erken.. ya psikolojik ya da sadece mide probleminiz var.. belirtiler icin cok erken..Birsey sorabilirmiyim konu acamiyorum da adetime 11 gun var mide eksimem var ve yediklerim surekli agzima geliyor boylr birsey yasayan varmi acaba
Ah malasef aklim hep orda, takmayın diyorum demekle olmuyor, Allah en.kisa sürede size de bana da isteyen herkese nasip olsuuun❤in
İnşallah Rabbım sizi de beni de tüm isteyenleri de evladına kavuşturur. Ben de 2 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir istiyoruz olmuyor. Ovülasyon testi 7 aydır deniyorum kaç defa doktora gittim . Benim de eşimin de sağlık sorunu yok. Son gittiğim doktor tamamen benim stresimin engel olduğunu söyledi mart başında gitmiştim. Hamileliği aklından çıkarmadan hamile kalamazsın dedi çok kızdım , 10 gün sonra korona çıktı kafam hep oradaydı işe de gitmiyorum iş stresi de bitti . Yine olmadı. Ben başaramıyorum aklımdan çıkarmayı başarabileni de tebrik ediyorum ve ben artık doktora inanıyorum ben takıldığım için böyle oluyor. Sana tavsiyem başarabilirsen bu düşünceyi kafandan çıkar, gün sayma , adet olmadan 3 gün önce test yapmaya başlamaben engel olamıyorum düştüm bu girdaba
Allahım en kısa sürede kucağınıza doldursuuunnnAhh ahh o dert bendede var hangi gün yumurtlama ona göre ilişki fln acaba olcakmı gün saymalar fln ama bende birde erken menopoz sorunu var tüp bebe denedim tutmadı şimdi otları deniyorum ama kafam hep bebe de
Inanın yapıyorum, hatta ayaklarımı filan dikiyorum bi kac saat yataktan kalkmiyorum, bakalım bu ay ne olacak acabaCanim iliskiden hemen sonra dus alma yarim saat falan sirt ustu uzan ustunu ort vicudunu sicak tut ve cisini yapma spermin yumurtaya ulasmasi zorlaniyormus
Ben gecen ay herşeyden tıksiniyordum, kendi kendime gebemiyim diyordum, ama adet.oldum. benimki psikolojikmis, sizinki neden.acaba?Birsey sorabilirmiyim konu acamiyorum da adetime 11 gun var mide eksimem var ve yediklerim surekli agzima geliyor boylr birsey yasayan varmi acaba
Aynı durum bende de var canım bizde Şubat ayından beri deniyoruz 2 ay ovu testi denedim olmadı bakalım bu ay inşAllah olurstres yapma desem de aklın illa ki gidiyor eşine keci boyunuzu pekmezi içir ben bu ay onu denedim kuruyemiş falan da yedirdim
Kürler bilmem neler her denendiğinde belkenti artıyor ve stres tetikleniyor. 1 yıl hicbirşey yapmadan denemek gerek önce. Mesela kadın için bal cörek otu tarçın kürü var tarcın sebebiyle prolaktini yükseltiyor. Bende hormonlar ve yumurtlama dengeli bir problem yok o cesaretle denedim ama ara kanama yaptı. Kür olayları sonraki iş bunlara girişilmesin hemen.
Konu sahibi uygun bir vakitte reglin 2 ya da 3.günü hormon testlerini yaptır. Eşin de mümkünse spermiyogram yaptırsın. Bazen erkekteki problemlerin düzelmesi zaman alabiliyor. Bence 1 yıla kadar ovulasyon testi bile yapma ne kadar kendi haline bırakırsan o kadar iyi.
ahh ahh.. her ay farkli bir belirti uyduruyoruz burada okudukca etkileniyoruz bence.Ben gecen ay herşeyden tıksiniyordum, kendi kendime gebemiyim diyordum, ama adet.oldum. benimki psikolojikmis, sizinki neden.acaba?
Hahah aynen burası da etkiliyor, ama bir yandan da rahatlatıyor beniahh ahh.. her ay farkli bir belirti uyduruypruz burada okudukca etkileniyoruz bence.
burdan cok sey ogrendim bu da bir gercek..Hahah aynen burası da etkiliyor, ama bir yandan da rahatlatıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?