B Bluereddd Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2021 3 1 23 31 Ekim 2024 Konu Sahibi Bluereddd #1 Merhaba kızlar 5 senelik evliyim 2 çatlatma iğnesi 1 kerede aşılama tedavisi yaptırdım optimed hastanesinde pkosluyum gebe kalamıyorum tekirdağ içerisinde önerebilceğiniz doktor varmı
Merhaba kızlar 5 senelik evliyim 2 çatlatma iğnesi 1 kerede aşılama tedavisi yaptırdım optimed hastanesinde pkosluyum gebe kalamıyorum tekirdağ içerisinde önerebilceğiniz doktor varmı
G Gamzeli 11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2022 449 120 24 1 Kasım 2024 Konu Sahibi Bluereddd #2 Bluereddd .!.: Merhaba kızlar 5 senelik evliyim 2 çatlatma iğnesi 1 kerede aşılama tedavisi yaptırdım optimed hastanesinde pkosluyum gebe kalamıyorum tekirdağ içerisinde önerebilceğiniz doktor varmı Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testi kullandınız mı
Bluereddd .!.: Merhaba kızlar 5 senelik evliyim 2 çatlatma iğnesi 1 kerede aşılama tedavisi yaptırdım optimed hastanesinde pkosluyum gebe kalamıyorum tekirdağ içerisinde önerebilceğiniz doktor varmı Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testi kullandınız mı
blocked Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2021 929 916 1 Kasım 2024 Konu Sahibi Bluereddd #3 Doktor sorun olarak ne söylüyor? Belli bir sebep söyledi mi?