Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak istiyorum 😔
- Konu Sahibi Sncm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebekalmakistiyorum
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Nasıl deniyorsunuz? Bütün ayı değerlendiriyor musun gün aşırı yani 2 günde bir? Yoksa atladıgın haftalar kaçırdığın günler oluyor mu canım?Merhaba ben adet düzensizliğim var 3 ay olmuyorum sonra oluyorum kendiliğinden bebek istiyorum 6 aydır deniyorum ama hiç birşey yok folik asit ve d vitamini verdi doktor ama hiç birşey yok bana bir önerisi olan var mı?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
3 ay adet olmuyosan nasıl sıkıntı yok ben de bunu anlamıyorum. Belli ki pco filan bi şey var. Bu düzensiz adetler maalesef olumsuz etkiler yani.Film cektirmedim ama yumurtalıklarda falan hiçbir sıkıntı yok dedi doktor
- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
- 133
Polikistik over da yok yani bana doktorun dediğine göreCanim muhtemelen polikistik over var. Doktora git ona göre yumurta geliştirici vs ilaçlarla bi tedavi uygular. Çünkü 3 ay adet olmamak demek bi sıkıntı var demek
2 günde bir deniyoruzNasıl deniyorsunuz? Bütün ayı değerlendiriyor musun gün aşırı yani 2 günde bir? Yoksa atladıgın haftalar kaçırdığın günler oluyor mu canım?
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Canım o zaman bi doktora görün sen ama senle gerçekten ilgilenecek bir doktor bul. Ayrıca endokrin doktorunada görünüp tiroidlerine baktırmanı öneririm. 2 günde bir cinsel birliktelik düzenli bir sekilde oluyorsa ve hamile kalamıyorsan muhtemelen bir sorun var. Zaten 3 ay olmaması da buna işaret ediyor ne yazık ki2 günde bir deniyoruz
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- 5 Ekim 2020
- 13.374
- 35.925
- 548
- 36
3 ay adet olmayan birine sorunun yok demek nasıl bir şey bilmiyorum. Yumurtlama gününü bile bilmiyorsun bu durumda nasıl tutturucan da çocuk olacak?
Sen çocuktan önce neden adet olamadığını çözmen gerek. Her ay düzenli adet olabilmenin rahatlığını yaşa. Sonra da yumurtlamanı takip edip gebelik denersin.
Ama iyi bir doktor şart.
Sen çocuktan önce neden adet olamadığını çözmen gerek. Her ay düzenli adet olabilmenin rahatlığını yaşa. Sonra da yumurtlamanı takip edip gebelik denersin.
Ama iyi bir doktor şart.
Yani doktorun dediğine göre benimde bir sıkıntım yokMerhaba canım bende 3 yıllık evliyim hiçbir sorun yok ne eşimde ne bende ama aynı şekilde bizimde çocugumuz olmuyor bu ay klomen tedavisine başladım.
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Aynı benimde canım 6 ay klomen kullanıcam yine hamile kalamazsam iğneye başlıycaz doktorun bi tedavi vermedimiYani doktorun dediğine göre benimde bir sıkıntım yok
Herkes 3 ay adet olmuyorsan bir sorunun olabileceğini söylüyor ve doktorum sorun yok dedi diyorsun. Pcos olabilir, tiroidlerinden kaynaklı olabilir, sperm kalitesiyle ilgili olabilir. Demekki doktorun iyi değil. Ya da doktorun bir sorun yok dediyse nasıl bir öneri bekliyorsun bizden? Ben 50 küsür gün regl olamayınca sorun olduğunu anladm ve doktor pcos olduğumu söyledi ve ben bunu 31 yaşımda öğrendim. Halbuki genç kızlığımdan beri yaşıyordum bu düzensizliği ama gittiğim hiçbir doktor bana pcos olduğumu söylememişti. Keşke önceden bilseydim de erken başlasaydım çocuk denemelerine. O yüzden doktorum sorun yok dedi yazmak yerine doktorunu değiştirmeyi düşün lütfen.
Doktorumu degistirmeyi bende biliyorum bu kaçıncı doktorum haberin var mı acaba ?Herkes 3 ay adet olmuyorsan bir sorunun olabileceğini söylüyor ve doktorum sorun yok dedi diyorsun. Pcos olabilir, tiroidlerinden kaynaklı olabilir, sperm kalitesiyle ilgili olabilir. Demekki doktorun iyi değil. Ya da doktorun bir sorun yok dediyse nasıl bir öneri bekliyorsun bizden? Ben 50 küsür gün regl olamayınca sorun olduğunu anladm ve doktor pcos olduğumu söyledi ve ben bunu 31 yaşımda öğrendim. Halbuki genç kızlığımdan beri yaşıyordum bu düzensizliği ama gittiğim hiçbir doktor bana pcos olduğumu söylememişti. Keşke önceden bilseydim de erken başlasaydım çocuk denemelerine. O yüzden doktorum sorun yok dedi yazmak yerine doktorunu değiştirmeyi düşün lütfen.
Folik asit gebe kalmayı kolaylaştırmıyo. Hormon testi yaptırmanı öneririm. Eşinde aynı zamanda sperm testi vermeli. Yumurtalıklarda sorun yok demiş belki tüplerde sıkıntı var yapışıklık perde? 3 ay adet görememek başka bi sorun ztn. Doktor bi sorun yok dedi diyosunuz ama 3 ay adet olamamanın normal olmadıgınıda bilmeniz gerekiyorHayır yani o ilk başladığımda folik asit verdi kullanmaya basladim şuan için farklı bir tedavi vermedi
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Ilk once doktorunu deyistir. Ikinci olarak eşin ve sen kapsamli testlerden geçin. 3cu olarak yumurta gelişdirici tedaviye başlayin. Bir kaç ay. Olmazsa seni tup bebeye yonlendire bilirlerki sakin hemen o yola gitmeyin. Saraçoglu kurlerinden ben çok fayda gordum pkolular için. Son olarak onlati dene. Ama eminim ilk tedaviden kalicaksin. Bem kendi geçtiyim yol uzre bir plan dedim. Ama çogu ilk tedaviden sonuç aliyorMerhaba ben adet düzensizliğim var 3 ay olmuyorum sonra oluyorum kendiliğinden bebek istiyorum 6 aydır deniyorum ama hiç birşey yok folik asit ve d vitamini verdi doktor ama hiç birşey yok bana bir önerisi olan var mı?
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Vajinal muayene artı hormon tahlili yapıldıdamı pko yok dedi doktorunuzPolikistik over da yok yani bana doktorun dediğine göre