Sabah test yaptım sonra da gidip kan verdim öğleden sonra çıkacak canımolur canm inş ❤❤❤
Canım peki sende kasık ağrısı olmuş muyduSabah test yaptım sonra da gidip kan verdim öğleden sonra çıkacak canım ❤
Kac gunun gecıyor canım hayırlı olsun bebegınSabah test yaptım sonra da gidip kan verdim öğleden sonra çıkacak canım ❤
Evet ya sağ tarafımda bir ağrım olmuştu ve o ağrı kalçamın içine ve bacağımın üst kısmına vurmuştuCanım peki sende kasık ağrısı olmuş muydu
Dün olmam lazımdı bu sabah testte böyle çıktıKac gunun gecıyor canım hayırlı olsun bebegın
Benim de iki gün geçti ama beklesem mi ki acaba yoksa gidip kan tahlili yapsam cikarmi kasık ağrım da vaeDün olmam lazımdı bu sabah testte böyle çıktı
Yaptır tabi geç döllenme değilse çıkar benceBenim de iki gün geçti ama beklesem mi ki acaba yoksa gidip kan tahlili yapsam cikarmi kasık ağrım da vae
aaaaaaaaa var vallaha cok sevndmmmm hbr ver kac gun gecmistiSabah test yaptım sonra da gidip kan verdim öğleden sonra çıkacak canım
aynisi bnde oluyor ins bnmde olur yaEvet ya sağ tarafımda bir ağrım olmuştu ve o ağrı kalçamın içine ve bacağımın üst kısmına vurmuştu
yap yap .dBenim de iki gün geçti ama beklesem mi ki acaba yoksa gidip kan tahlili yapsam cikarmi kasık ağrım da vae
Yapcam canım benimyap yap .d
Ay hadi masallah diyelim darısı bizlere ınsallahDün olmam lazımdı bu sabah testte böyle çıktı
İnşallah darısı tüm isteyenlereAy hadi masallah diyelim darısı bizlere ınsallah
1 gün geçti dün hasta olmam lazımdıaaaaaaaaa var vallaha cok sevndmmmm hbr ver kac gun gecmisti
dualarim sizinle inş olur canm ❤Bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum bugün 12 günüm hayırlısı umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez
yap kiz yap korkma bisey olmaz biran once ögren varsada yoksada o sitres insani maf ediyorArkidişlaar ben hiç ateş ölçerek takip yapmadım ama normalde ateşim hep 36.4 ile 36,8 arasında çıkar. Sanırım yumurtlama dönemleri 37 oluyor. Şuan ölçtüm 37,2 , bi rahatsız hissediyorum kendimi zaten günlerdir. Taze gebişleeer sizin de hafif yüksek ateş var mı? Bu da belirti olabilir mi yav? Bugün 50 yi bitirdim valla, testte tek çizgiyi görme korkusundan 12 gündür test yapmadım.
kan testini bekliyorm1 gün geçti dün hasta olmam lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?