Merhaba canım bende bu ay klomen kullandım klomen den once 2 adet saglıklı yumurtan var ama ilac vereyim dedi catlatma ıgnesı ilk denememız oldugu ıcın gerek duymadı. Yumurtlama dan sonra kasıklarım da dayanılmaz agrı hissettim bende ilac tandır dedım gectım ama ayaga kalkamıyordum bu aralar iyiyim ama gogus uclarımda sızlama var ara sıra kasıgımdada sızlama oluyor ınsallah gebeliktır 9 gun var reglıme bekleyip gorecegız ınsallahmrb kızlar tam 13 aydır gebe kalmaya çalisiyorum daha yeni 1 ay önce doktora gittim ilk defa önce vajinal muayene oldum üstten muayene oldum smier testi yapildi ve hormon tahlili yapildi hic birinde sorun cikmadi ..sonra tekrar gel dedi klomen verdi 5 gün onu kullandim ve yumurtlamaya yakin tekrar gittim 18 mm dedi ve ben çatlatma ignesi istemedim ovulasyon testiyle kendim yakaladim.13 nisan yumurtlama 14 nisan çatlama oldu 3 gün degerlendirdik ..bugune kadar ..ve cok agrim var kasiklarda nedeninide merak ediyorum ..sizinle gün gün paylasicam birlikte bat tarihine ulasalm szde gebelk hikayrlnzii yaptrdgnz tedavileri paylasin fikir sahibi olalim![]()