Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol cnm sen ovu testi kulaniyonmu
önce ki hamileliğimde kullanıyordum elimde son bir tane kalmış , adetin 11.günü ovülosyonu görüyorum bir de o yumurta akımsı sıvıdanda anlıyorum. O bir taneyi kullandım ovülosyonu gördüm değerlendiriyorum bir kaç gündür

Ayy insallah tuturursun peki pik oldumu

Kızlar ben dün kanda betahcg ye baktirmistim düşük değer çıktı ama ilişkiden henüz 8 gün geçti ve bugün adet olmam. Gerekiyordu ama olmadım gebelik testi yaptım ama birşey çıkmadı sizce biraz daha beklemeli miyim birde hafif kasık ağrısı var

Yumurtlama gününü biliyo musun? Pozitifi döllenmeden 12 gün sonra görebilirsin. Adette yumurtlamadan 14 gün sonra gelir diye biliyorum senin 8 gün olmuş henüz ilişki olalı ya adet tarihin yanlış ya da yumurtlama anlamadım

Benim adet günüm bir ay 28 25 26 günler biraz düzensiz ama takvime göre yumurtlama günü 5 Nisan ama biz 11 Nisan'da korunmayı bıraktık

Benim adet günüm bir ay 28 25 26 günler biraz düzensiz ama takvime göre yumurtlama günü 5 Nisan ama biz 11 Nisan'da korunmayı bıraktık
Benimde 25 28 arası adet düzenim genelde 12 14 ü arası yumurtluyorum. Uygulama genelde doğru gösteriyo yumurtlamayı 5i gösteriyosa 11inde ilişki için gecikmiş olabilirsiniz En az süren ve en uzun süren adet tarihine göre bi yumurtlama aralığı belirleyip gün aşırı ilişki deneyebilirsin

en iyisi ovulasyon testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…