cnm sence kanda cikarmi 10 gun var ..ilac kullnmam lzm cok agirlasti gribim .Olur inşallah cnm, baktın olmadı soğan kürü iyi diyorlar bende yaptım. İlk ay 10 gün ikinci ay 12, soğan ateş pahası malumsende denersin, yada inşallah gerek kalmaz
Bence dr git, gebelik şüphem var de. Kan testi yaptır. Çıkmasa bile bebeğe zarar vermeyen antibiyotikler var, doktor onu yazar, geçmiş olsun canımcnm sence kanda cikarmi 10 gun var ..ilac kullnmam lzm cok agirlasti gribim .
Bat kardeşliği o zaman , haberleşelim , ovulosyon ne zamandı senin takip ettin mi ?Bnmde bat 3 mayis
Bat kardeşliği o zaman , haberleşelim , ovulosyon ne zamandı senin takip ettin mi ?
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaEki Görüntüle 2259906
Evet ovulasyonu takip ediyorum cnm
Saol cnm sen ovu testi kulaniyonmuHayırlısı olsun inşallah hakkımızdabenmde kasığım pır pır seğriyor inşallah tutar , çalışyorum birde evde ayakları yukarıya dikip yatmak vardı şimdiii
önce ki hamileliğimde kullanıyordum elimde son bir tane kalmış , adetin 11.günü ovülosyonu görüyorum bir de o yumurta akımsı sıvıdanda anlıyorum. O bir taneyi kullandım ovülosyonu gördüm değerlendiriyorum bir kaç gündürSaol cnm sen ovu testi kulaniyonmu
Ayy insallah tuturursun peki pik oldumuönce ki hamileliğimde kullanıyordum elimde son bir tane kalmış , adetin 11.günü ovülosyonu görüyorum bir de o yumurta akımsı sıvıdanda anlıyorum. O bir taneyi kullandım ovülosyonu gördüm değerlendiriyorum bir kaç gündür
yanlarından bastır göğüslerinin adette ki şişkinlikten daha acılı oluyoray ins bnmde gogusler sismeye basladi ucu .d
aaaaaayanlarından bastır göğüslerinin adette ki şişkinlikten daha acılı oluyor
yan derken canm nasil .dyanlarından bastır göğüslerinin adette ki şişkinlikten daha acılı oluyor
koyu çift çizgiyi gördüm , bir tane vardı ya silindiğini göremedim bende hala değerlendiriyorumAyy insallah tuturursun peki pik oldumu
koltuk altının ordan bastır , herkeste aynı tepkime olmaz ama , farklı bir göğüs ağrısı ve şişliği oluyoryan derken canm nasil .d
Zaten oyle yapiyorum cnmkoyu çift çizgiyi gördüm , bir tane vardı ya silindiğini göremedim bende hala değerlendiriyorum
Belinizin altına yastık koyun o çok etkili oluyor
Yumurtlama gününü biliyo musun? Pozitifi döllenmeden 12 gün sonra görebilirsin. Adette yumurtlamadan 14 gün sonra gelir diye biliyorum senin 8 gün olmuş henüz ilişki olalı ya adet tarihin yanlış ya da yumurtlama anlamadımKızlar ben dün kanda betahcg ye baktirmistim düşük değer çıktı ama ilişkiden henüz 8 gün geçti ve bugün adet olmam. Gerekiyordu ama olmadım gebelik testi yaptım ama birşey çıkmadı sizce biraz daha beklemeli miyim birde hafif kasık ağrısı var
Benim adet günüm bir ay 28 25 26 günler biraz düzensiz ama takvime göre yumurtlama günü 5 Nisan ama biz 11 Nisan'da korunmayı bıraktıkYumurtlama gününü biliyo musun? Pozitifi döllenmeden 12 gün sonra görebilirsin. Adette yumurtlamadan 14 gün sonra gelir diye biliyorum senin 8 gün olmuş henüz ilişki olalı ya adet tarihin yanlış ya da yumurtlama anlamadım
Benimde 25 28 arası adet düzenim genelde 12 14 ü arası yumurtluyorum. Uygulama genelde doğru gösteriyo yumurtlamayı 5i gösteriyosa 11inde ilişki için gecikmiş olabilirsinizBenim adet günüm bir ay 28 25 26 günler biraz düzensiz ama takvime göre yumurtlama günü 5 Nisan ama biz 11 Nisan'da korunmayı bıraktık
en iyisi ovulasyon testiBenimde 25 28 arası adet düzenim genelde 12 14 ü arası yumurtluyorum. Uygulama genelde doğru gösteriyo yumurtlamayı 5i gösteriyosa 11inde ilişki için gecikmiş olabilirsinizEn az süren ve en uzun süren adet tarihine göre bi yumurtlama aralığı belirleyip gün aşırı ilişki deneyebilirsin
ovulasyon testine başla cnm bidaki ayBenim adet günüm bir ay 28 25 26 günler biraz düzensiz ama takvime göre yumurtlama günü 5 Nisan ama biz 11 Nisan'da korunmayı bıraktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?