Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bn 2 senedr grip olmuodm grip oldum ya halszm cok valla bide kasiklar yumurtlamadan beri agrio işte folik asit kullniomsn
Gebeliği grip ile başlayan birini okumuştum ben dikkat et cnm kendine. Mümkün mertebe ilaç kullanma, mandalina limon işte c vitamini tüket bol bol.. Folik asit 2 aydır kullanıyorum canım, folbiol ama bazen kaçırdığım oluyor günleri.. Bu ay ve geçen ay soğan kürü de uyguladım. Geçen ay adetten sonra başladım, bu ay adet günümde. Bakalım hayırlısı inşallah

Kızlar korunmasız ilişkiden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım kanda birşey çıkmadı yarın adet olmam gerekiyor bir kaç gün daha bekleyeyim mi

keske döllenme olurken bize haber verse

Ben bir ay klomen bir ay femara kullandım. İlk ay 2 ikinci ay 5 yumurtam oldu 3. Ay bıraktım tedaviyi. Yumurtlamada filan sorun yoksa hormon ilaçları kulanmak gereksiz geldi. İlerde ne tür etkileri olur bilemiyoruz
Femara da daha çok yumurta olmuş femara daha iyi sanırım bende 3 kez klomen denedim olmadı femara denemek istiyorum

E
Femara da daha çok yumurta olmuş femara daha iyi sanırım bende 3 kez klomen denedim olmadı femara denemek istiyorum
Evet femara daha kaliteli yumurta oluşumu yapıyo bi de galiba. Ama tüp bebek olmicaksa yumurta takibinde fazla yumurta oluşması iyi değil bence . O ay kasık ağrısından ölmüştüm

Test yaptım şimdi negatif gerçi adet günüme daha 10 gün var sabırsızlanıyorum

adete 12 gun var goguslerimin kahverengi yeri sisti acio bide cok erken deglmi ya belirti icin

ay ins bnmde gogusler sismeye basladi ucu .d
İlk mi olacak tatlım ilkse göğüs ağrısı erken başlarmış hadi inşallah yaaa bu ay müjdenli haberler alırız sanki bu ay daha bir ümit var içimde zaten olmazsa 2 ay ertelemek zorundayım, haziranda memlekete gideceğim o zaman 1 aylık oluyor, yollarda riskli ilk haftalık gebelikler. Birde geldikten sonra ancak temmuz da olur denemeler hayırlısı tabi. İnşallah gerek kalmaz buna

bn olmucak gibi hissediyorum kendim için ama klomen kullandim diede umutluyum bilmiyorum hic yaa bnde gtmem artik doktora ilac kullanmam bosyere ztn yumurtluom ilacsiz grk yok bnce olmzsa sonrası icin belki aşılama fln için giderim seneye .. ins vardr cnm sende bklm gorcz 10 günüm kaldı sayilir

Olur inşallah cnm, baktın olmadı soğan kürü iyi diyorlar bende yaptım. İlk ay 10 gün ikinci ay 12, soğan ateş pahası malum sende denersin, yada inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…