Merhaba t cizgisi c den koyu oldugu surumda ertesi gun c ve t ayni olduysa hala yumurtlama devam mi ediyordur t cden daha silikoldugunda mi catlarTrihkerimiz ayniymis canim benimde 14 nisan sabah piki yakaladim aksamuzeri silinmisti ovulasyon testindeki cizgi ins ayni zamanda guzel haberleri de aliriz
13 nisan net yumurtlamaydi bana gore canimbnde 23unde gtcm canm senin yumurtlama ne zmndi tahmini ne zmn tuttu
bnmde net 13 nisan canim seninki ndn önde haftası ozmn onu anlamadim13 nisan net yumurtlamaydi bana gore canim
Yani bugun tam 6+5 ultrasyona gore canim seninde oyledir muhtemelen ayni zamanda ilerlicezbnmde net 13 nisan canim seninki ndn önde haftası ozmn onu anlamadim
Canin cok gecmis olsun bir kan testi yaptirsaydin hersey netlesirdi gec dollenmedir belki doktorda kan testi isticektir senden 10 gun uzun bir sureKızlar 10 aylık evliyim 2 ay öncr vajinusmusu yendim hamdolsun ve benim adet geçeli 10 gün oldu. 4 gün önce Erken gebelik testi yaprım negatif çıktı. Aşırı derecede kasıklarım ağrıyor ve akıntı geliyor midem bulanıyor ve gözlerim kararıyor. 2 gün sonra neden regl olmadığımı öğrenmek için ve muayene olmak için gidicem doktora. Bakalım nurtopu gibi kist mi yoksa bebek mi var
bnm iyice beynim karisti sat a gore baska ultrasyona gore baska en iyisi sana sorim ben kac oldu die .dYani bugun tam 6+5 ultrasyona gore canim seninde oyledir muhtemelen ayni zamanda ilerlicez
ovulasyon testin varsa onla yap evde cikiyor onladayarın gidicem doktora, muayen olmadan direk kan testi mi yaptırsam yoksa önce muayene mi olmalıyım. birde ultrosondan mı bakar alttan mı pek bilmiyorum
nasil yaniovulasyonda hamilelik çıkıtğını bilmiyodum ,daha neler öğrenicem ama artık geçti sanırım doktordan öğrenicem teşekkür ederim.nası muayene olacağım konusunda bilgisi olan var mı
kan testi ister direk alttan bakmaz once test ister yuksekse bakabilirovulasyonda hamilelik çıkıtğını bilmiyodum ,daha neler öğrenicem ama artık geçti sanırım doktordan öğrenicem teşekkür ederim.nası muayene olacağım konusunda bilgisi olan var mı
EVET HAMILEYMISIM 26 NISAN ÖGRENDIM BELIRTILERIM ALTTA POSTTA MEVCUTTUR COK MUTLUYUMmrb kızlar tam 13 aydır gebe kalmaya çalisiyorum daha yeni 1 ay önce doktora gittim ilk defa önce vajinal muayene oldum üstten muayene oldum smier testi yapildi ve hormon tahlili yapildi hic birinde sorun cikmadi ..sonra tekrar gel dedi klomen verdi 5 gün onu kullandim ve yumurtlamaya yakin tekrar gittim 18 mm dedi ve ben çatlatma ignesi istemedim ovulasyon testiyle kendim yakaladim.13 nisan yumurtlama 14 nisan çatlama oldu 3 gün degerlendirdik ..bugune kadar ..ve cok agrim var kasiklarda nedeninide merak ediyorum ..sizinle gün gün paylasicam birlikte bat tarihine ulasalm szde gebelk hikayrlnzii yaptrdgnz tedavileri paylasin fikir sahibi olalim
Canim ne yaptin nasilsin nasil gidiyor gebelikbnm iyice beynim karisti sat a gore baska ultrasyona gore baska en iyisi sana sorim ben kac oldu die .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?