Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Trihkerimiz ayniymis canim benimde 14 nisan sabah piki yakaladim aksamuzeri silinmisti ovulasyon testindeki cizgi ins ayni zamanda guzel haberleri de aliriz
Merhaba t cizgisi c den koyu oldugu surumda ertesi gun c ve t ayni olduysa hala yumurtlama devam mi ediyordur t cden daha silikoldugunda mi catlar

Kızlar 10 aylık evliyim 2 ay öncr vajinusmusu yendim hamdolsun ve benim adet geçeli 10 gün oldu. 4 gün önce Erken gebelik testi yaprım negatif çıktı. Aşırı derecede kasıklarım ağrıyor ve akıntı geliyor midem bulanıyor ve gözlerim kararıyor. 2 gün sonra neden regl olmadığımı öğrenmek için ve muayene olmak için gidicem doktora. Bakalım nurtopu gibi kist mi yoksa bebek mi var

Kızlar 10 aylık evliyim 2 ay öncr vajinusmusu yendim hamdolsun ve benim adet geçeli 10 gün oldu. 4 gün önce Erken gebelik testi yaprım negatif çıktı. Aşırı derecede kasıklarım ağrıyor ve akıntı geliyor midem bulanıyor ve gözlerim kararıyor. 2 gün sonra neden regl olmadığımı öğrenmek için ve muayene olmak için gidicem doktora. Bakalım nurtopu gibi kist mi yoksa bebek mi var
Canin cok gecmis olsun bir kan testi yaptirsaydin hersey netlesirdi gec dollenmedir belki doktorda kan testi isticektir senden 10 gun uzun bir sure

yarın gidicem doktora, muayen olmadan direk kan testi mi yaptırsam yoksa önce muayene mi olmalıyım. birde ultrosondan mı bakar alttan mı pek bilmiyorum :KK1:

ovulasyonda hamilelik çıkıtğını bilmiyodum , :KK43:daha neler öğrenicem ama artık geçti sanırım doktordan öğrenicem teşekkür ederim.nası muayene olacağım konusunda bilgisi olan var mı

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Elamirac7 .!.:
7 kez gebelik geçirdim ilk karnım da öldü daha sonra bir sağlıklı kiz daha sonra tekrar öldü genetik yaptirdim kan pihtilasmasi ignesi tedavi dediler tekrar gebelik 6.aya geldim nöral tup defekti sonlandı tekrar gebelik 35 haftaya geldi yer daralması su azalmasi şuan 5 yaşında oglum işitme engelli sensoriel tipi tekrar gebelik kimyasal ve tekrar yine 16 nisanda 8 haftalik kese iyi bebek küçük kalp atisi durmuş ben ne yapmalıyım neden her şeyi düzenli yapmama rağmen bunları yaşadım oğlum için 1 evlâdım daha olsa yeter hasimato hastasiyim bu arada ne yapayim nereye gideyim

Kızlar doktor yumurtalıktembel çalışıyor dedi. Geç adet olduğun için ovulasyon takip edemeyiz dedi. Ama hızlandırmak için tarlusal (2 gün) ve adetin 5.günü klomen(5 gün) kullanabilirsin dedi. Kızlar ben pek bilmiyorum bunlar işe yarar mı yarayan var mı ve doğal olarak hızlandırmak için neler yemeliyim. Ayrıca kan testi istedi gebelik çıkarsa reçete iptal dedi çıkmazsa ilaçlarını kullan gel dedi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi 1 saate kan sonucunu öğrenicem

kızlar kan sonucu negatif ve kafam karıştı bana bilgi verir misiniz:
1- adetim gecikiyor bana doktor söktürmek için tarlosol verdi
2-yumurta tembel çalıştıralım dedi klomen verdi.
adetgecikmesi vs durumlar için soğan kürü yumurtayı çalıştırmak, çatlatmak için incir kürü öneriliyor.
ben bunları ne zaman kullanmalıyım.
3- 43 gündür regl olmuyorum tarlosolu dün bitirdim, etkisini ne zaman gösterir
biraz öğrenci gibi sıraladım ama inanın çok yeniyim daha...:KK14:

Hepinize cok gecmis olsun dilerim bir an once kucaklariniz dolar doktorun onerdiklerini kullan derim bence bir de o sekilde dene ben daha once kullanmadigim icin bilmiyorum

EVET HAMILEYMISIM 26 NISAN ÖGRENDIM BELIRTILERIM ALTTA POSTTA MEVCUTTUR COK MUTLUYUM 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍mrb kızlar tam 13 aydır gebe kalmaya çalisiyorum daha yeni 1 ay önce doktora gittim ilk defa önce vajinal muayene oldum üstten muayene oldum smier testi yapildi ve hormon tahlili yapildi hic birinde sorun cikmadi ..sonra tekrar gel dedi klomen verdi 5 gün onu kullandim ve yumurtlamaya yakin tekrar gittim 18 mm dedi ve ben çatlatma ignesi istemedim ovulasyon testiyle kendim yakaladim.13 nisan yumurtlama 14 nisan çatlama oldu 3 gün degerlendirdik ..bugune kadar ..ve cok agrim var kasiklarda nedeninide merak ediyorum ..sizinle gün gün paylasicam birlikte bat tarihine ulasalm szde gebelk hikayrlnzii yaptrdgnz tedavileri paylasin fikir sahibi olalim 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Back