Ya bende hissediyordum gittim kan verdim bekliyorum bakalım seninki kaç haftalık oluyortahmin ediyodum canmm cok sevindimm yaaaa git bakalim doktora ne kdrlk dicek
bnm son adet tarihine göre 4 hfta 4 günluk canm 5. hfta icinde oluomYa bende hissediyordum gittim kan verdim bekliyorum bakalım seninki kaç haftalık oluyor
Benimde 4 +5 gözüküyor canım kasik ağrın var mi senindebnm son adet tarihine göre 4 hfta 4 günluk canm 5. hfta icinde oluom
Selam kızlar benim regl gecikmesi 6. Günü Çarşamba kan testi yaptıracağım bu ay çok sitresliydi beklesemmi normalde reglim düzenli
Canım 6 gün çok uzun süre varsa çıkar zaten ben 2 gün gecikmeyle baya koyu cizgiyi gördüm bence idrarda bir bak istersenSelam kızlar benim regl gecikmesi 6. Günü Çarşamba kan testi yaptıracağım bu ay çok sitresliydi beklesemmi normalde reglim düzenli
İdrarda çıkması için 10-14 gün gibi süre diyorlar aksi halde negatif çıkar diye, öyle mi yapsam, hayırlı olsun bebişinizzCanım 6 gün çok uzun süre varsa çıkar zaten ben 2 gün gecikmeyle baya koyu cizgiyi gördüm bence idrarda bir bak istersen
Kanda çıkar evet özele gideceğim Eşim o gün izinlihemen yaptır bence 6 gün geçmiş warsa kesin çıkar
Ben varım normal yolla hamile kaldım şkür bebeğim de hiç bir sorun yok ama hamile kalmak için bolca çabalamam dışındaKizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
Canım bizde eşimle kuzen çocuğuyuz ama normal yolda hamile kaldim ben şimdi hiç problem olur diye düşünmedimbiz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstüson 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim
var cnm ara sıra giriyoo.. goguslerim acisi gecti sankiBenimde 4 +5 gözüküyor canım kasik ağrın var mi seninde
Napalim iste cuma günü kalp atışını duycaz insallah sen napiyorsunkizlar son durumlar nasil npiosnzzz
bnde 23unde duycam ama aşiri bulantim var maf oluyorumNapalim iste cuma günü kalp atışını duycaz insallah sen napiyorsun
Bende çok yok yemek yedikten sonra oluyor hafif kaç haftalık oldu canım seninkibnde 23unde duycam ama aşiri bulantim var maf oluyorum
sat a göre 6 hafta 5 gün . ama tahminim tam 4 hafta 2 günBende çok yok yemek yedikten sonra oluyor hafif kaç haftalık oldu canım seninki
Ya bende geçen gittim doktora sata gore 6 +2 ydi ama doktor 5+3 dedi normal mi böyle olmasisat a göre 6 hafta 5 gün . ama tahminim tam 4 hafta 2 gün
normal canim yumurtlamana göre . hemen adet bitince olmzki cocuk oyuzden bnmki 2 hfta sonra olmuş oyuzden 2 hfta oynuyor genelde herkesteYa bende geçen gittim doktora sata gore 6 +2 ydi ama doktor 5+3 dedi normal mi böyle olmasi
Ben dün kalp atışını duydum canım Allahım sana da nasip etsin çok güzel bir duyguydunormal canim yumurtlamana göre . hemen adet bitince olmzki cocuk oyuzden bnmki 2 hfta sonra olmuş oyuzden 2 hfta oynuyor genelde herkeste
bnde 23unde gtcm canm senin yumurtlama ne zmndi tahmini ne zmn tuttuBen dün kalp atışını duydum canım Allahım sana da nasip etsin çok güzel bir duyguydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?