Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benim regl gecikmesi 6. Günü Çarşamba kan testi yaptıracağım bu ay çok sitresliydi beklesemmi normalde reglim düzenli

Canım 6 gün çok uzun süre varsa çıkar zaten ben 2 gün gecikmeyle baya koyu cizgiyi gördüm bence idrarda bir bak istersen
İdrarda çıkması için 10-14 gün gibi süre diyorlar aksi halde negatif çıkar diye, öyle mi yapsam, hayırlı olsun bebişinizz

Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
Ben varım normal yolla hamile kaldım şkür bebeğim de hiç bir sorun yok ama hamile kalmak için bolca çabalamam dışında 😄 eşim öz halamın oğlu . maşallah

biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstü :( son 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim
Canım bizde eşimle kuzen çocuğuyuz ama normal yolda hamile kaldim ben şimdi hiç problem olur diye düşünmedim

Back