Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen ınternetten ovulasyon testi almıstın hangi siteden aldın bende alsammı ya bilemedim ne diyorsun doktora gitmeyeceğim ovulasyon takip edeyim dıyorum
gitti godiyordan aldm cnm l ile baslayan marka yaz googla cikio uygun cok fiyatlari kesinlikle basla ovulasyn testine

Amin canımcım . Ohoo ben adet te 10 gün varken ben başlamıştım hiç abartmıyorum 50 tane gebelik testinden sadece 5 tanesi kaldı diğer aya 😂😂 sabırsızlıkta üst zirvedelerdeydim😂 ama duruldum artık bakmıcam övüde az kaldı belirli zamanlarda yapıcam adet te gecikirse kan verip ondan sonra sevinicem 😂 ikidir Sevinç’im kursağımda kaldı 3.ye izin vermicem 😂😂😂
bkle azcik daha cnm
Zaten elimde 1 tane gebelik testi kaldı acaba çıkarmı diye kullandim hepsini 10.gunden itibaren gecikmeyi beklemek zorundayim simdi😂

Kizlar ne yapıyorsunuz bugün adet günümdü bende gelen giden yok kasiklarim belim kuyruk sokumum ağrıyor göğüslerin çok değil ama uçları aciyor ve bembeyaz akintim devam ediyor normalde yumurtlamadan sonra 14. Günde hastalaniyordum 2 gün daha beklicem test için içimden var gibi geliyor ama sonu hüsran olucak diye korkuyorum

Benim bat yarın, göğüs hassaiyetim nerdeyse 2 haftadır devam ediyor ara ara iğne batırıp çekiyorlar gibi bir sızı geliyor. Hiç akıntım yok denilebilir bir de kasık ağrısı ve bel ağrısına devam😌 Umarım yarın bat gerçekleşmez de hayırlısıyla ben de testimi yapar hayırlısıyla güzel bir haber alırımmm😍 Benim için dua eder misiniz?

Kizlar ne yapıyorsunuz bugün adet günümdü bende gelen giden yok kasiklarim belim kuyruk sokumum ağrıyor göğüslerin çok değil ama uçları aciyor ve bembeyaz akintim devam ediyor normalde yumurtlamadan sonra 14. Günde hastalaniyordum 2 gün daha beklicem test için içimden var gibi geliyor ama sonu hüsran olucak diye korkuyorum
buyuk ihtimal olablr canm 🙊🙊🙊❤❤❤

Benim bat yarın, göğüs hassaiyetim nerdeyse 2 haftadır devam ediyor ara ara iğne batırıp çekiyorlar gibi bir sızı geliyor. Hiç akıntım yok denilebilir bir de kasık ağrısı ve bel ağrısına devam😌 Umarım yarın bat gerçekleşmez de hayırlısıyla ben de testimi yapar hayırlısıyla güzel bir haber alırımmm😍 Benim için dua eder misiniz?
ederim canim tabikide 🙏🙏🙏 Allahim sanada butun isteyenlerede bu guzel duyguyu biran once yaşatsin 🤩🤩😍😍😍

Kızlar bende hamileymişim çok mutluyum ilk defa buradaki çizgiyi böyle gördüm yarın kan vericem inşallah sağlıkla kucağıma alırım Allahım isteyen bütün herkese versin inşallah

Eklentiler

• 20190428_234650.jpg
    20190428_234650.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar bende hamileymişim çok mutluyum ilk defa buradaki çizgiyi böyle gördüm yarın kan vericem inşallah sağlıkla kucağıma alırım Allahım isteyen bütün herkese versin inşallah
Ay canım çok sevindim ya 🧿 İnşallah kan testinde de çıkacak sakın gönlüne kötü bişy sokma🌸 kan testiyle tam anlamıyla anlaşılacak ama bence de hamilesin oleyyyyy🌸🌸💃💃💃💃

bak varmiş gördunmu 😍😍😍😍

Back