Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akinti ve agrilarim var sadece ust bacak kalca ve belimde... ilk hamileligimde bel agrim vardi ama en buyuk degisim goguslerimdeydi damarlari gorunuyordu ve sismisti simdi bise yok olumsuz bakiyorum duruma o yuzden
bende de bu dediklerinizin hepsi var, umarım psikolojik ya da kuruntu değildir. Kaç aydır her bat başladığında kahroluyorum. Doktora gittim herhangi bir sıkıntıda görmedi galiba stres etkiliyor. Umarım yakında sen de ben de ve isteyen herkes de bu mutlu habere ulaşır☺️

canm evet cidden ovulasyonda cikio 4 gun vardi ovu. yaptim 2 gun varken gebelik testi . yap cikablr
Yarin ilk idrarla deniyim ben en iyisi benim ovulasyon testim de bu sekilde bugun
2262831

bende de bu dediklerinizin hepsi var, umarım psikolojik ya da kuruntu değildir. Kaç aydır her bat başladığında kahroluyorum. Doktora gittim herhangi bir sıkıntıda görmedi galiba stres etkiliyor. Umarım yakında sen de ben de ve isteyen herkes de bu mutlu habere ulaşır☺
Inşallah canim hepimiz alırız guzel haberleri bu ay...iste hamileliğe yorup bişeyleri sonra test negatif çıkınca kotu oluyor bende kendimi dinlemek istemiyorum o yuzden ama elimde degil

Inşallah canim hepimiz alırız guzel haberleri bu ay...iste hamileliğe yorup bişeyleri sonra test negatif çıkınca kotu oluyor bende kendimi dinlemek istemiyorum o yuzden ama elimde degil
Ben de öyle canım, gün boyunca okulda aklıma gelmiyor sadece. Sonra eve gelir gelmez bu forumdan sürekli birşeyler okuyup kendime göre şekillendiriyorum.

Ovulasyon testinden anlayaniniz yokmu kizlar ya daha mi koyu olmaliydi sizce

Ovulasyon testinden anlayaniniz yokmu kizlar ya daha mi koyu olmaliydi sizce
Canım genellikle adete yaklaştığında çizginin çok silik olması lazım. 3 seçenek var ya sen adete yakın bir daha çatladın 2. Hamile olma şansın var 3. İse test bozuk olabilir. Ben sana en son ki övü testimi atayım karşılaştır. Bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Buda adete yakın övü testi

Eklentiler

• B0D0DEF9-BEEF-4216-BBAA-0D1283D45C77.jpeg
    B0D0DEF9-BEEF-4216-BBAA-0D1283D45C77.jpeg
    13,8 KB · Görüntüleme: 28
Canım genellikle adete yaklaştığında çizginin çok silik olması lazım. 3 seçenek var ya sen adete yakın bir daha çatladın 2. Hamile olma şansın var 3. İse test bozuk olabilir. Ben sana en son ki övü testimi atayım karşılaştır. Bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Buda adete yakın övü testi
Ayy insallah ikinci secenektir ovulasyon testiyle yumurtlamayi ve catladigini yakalamıştım dogru zamanda iliski oldu diye düşünüyorum da hcg testlerim negatifti ama 5 gun kala yapmistim en son test

Ayy insallah ikinci secenektir ovulasyon testiyle yumurtlamayi ve catladigini yakalamıştım dogru zamanda iliski oldu diye düşünüyorum da hcg testlerim negatifti ama 5 gun kala yapmistim en son test
İnşallah canımcım. Benim de 4 günü çift çizgi çıkmaya başlamıştı . Adet olana kadarda devam etti tabi azalarak.inşallh sende güzel haberlerle gelirsin .❤️ Senin bat tarihin nedir kaç gün kaldı ilk boş gebeliğimde ise adet gecikmesinden 3 gün sonra silik bir şekilde çıkmıştı. Yani çift çizgi çıkma zamanı çok değişiyor. İnş adet olmazsın canım ya sende sevin bağır çağır buralarda ❤️

İnşallah canımcım. Benim de 4 günü çift çizgi çıkmaya başlamıştı . Adet olana kadarda devam etti tabi azalarak.inşallh sende güzel haberlerle gelirsin .❤ Senin bat tarihin nedir kaç gün kaldı ilk boş gebeliğimde ise adet gecikmesinden 3 gün sonra silik bir şekilde çıkmıştı. Yani çift çizgi çıkma zamanı çok değişiyor. İnş adet olmazsın canım ya sende sevin bağır çağır buralarda ❤
Benim bata 3 gun var canim daha ama iste sabirsizim biraz...inşallah canim beraber seviniriz ikimizde guzel haberleri alip😊

Bu heyecanının ve güzel haberinin sonrasında seni soru sorup sıkmak istemem canım ama belirtilerini okumuştum.benimde yaklaşık 10 gündür göğüslerim acıyo hatta en başlarda uçları çok hassaslaşıp kahverengi olmuştu sonra yavaş yavaş normal hallerine döndüler ama acı hala var. Belim ve kasıklarımda da hala Ağrı bazen çok şiddetli bazen de normal seviyede oluyor. Dün yine idrar testi yaptım sonuç negatif bat 28 nisan da. Sizce çok strese girip erken mi davranıyorum
canim ayni belirtiler ben bat a 1 gun kala yaptim silik cikti bide ovulasyon testinde denesene bi o daha erkn gosterdi

⚡⚡⚡⚡ kızlar belirtilerimi yaziyorum buraya yararı olur ⚡⚡⚡
yumurtlama bitti 2 3 gun sonra direk gogus uçlarim acimaya başladi
sonra grip oldum vucut direncim düşmuş megerse gebe oluom die. 2 senedr grip olmuodm .
ilk sag kasigim agrimaya başladi sonra sol kasigim ama bole degisik bi agriydi
gogus uclarima aci giriodu igne batio gibi
cok buyume fln olmadi
sonra baş agrisi oldu cok siddetli
kabizlik 15 gündür var
1 tane sivilce cikti patlamadan içinde söndü gecti
gozlerim parliyomus arkdsm sölemisti
bnde adet olcm zmn tatli isterdim hep istahim kapandi cok
son 3 gundurde hafif mide bulantisi oldu

Benim bata 3 gun var canim daha ama iste sabirsizim biraz...inşallah canim beraber seviniriz ikimizde guzel haberleri alip😊
Amin canımcım . Ohoo ben adet te 10 gün varken ben başlamıştım hiç abartmıyorum 50 tane gebelik testinden sadece 5 tanesi kaldı diğer aya 😂😂 sabırsızlıkta üst zirvedelerdeydim😂 ama duruldum artık bakmıcam övüde az kaldı belirli zamanlarda yapıcam adet te gecikirse kan verip ondan sonra sevinicem 😂 ikidir Sevinç’im kursağımda kaldı 3.ye izin vermicem 😂😂😂

Bende bu ay klomene başladım ama ne yazık ki olmadı 😪 adetimin 12.günü 13 mm büyümüştü bugün tekrar gittim gelişmiş büyümüş ama doktor pörsümüş beğenmedim dedi primolut verdi ondan sonra adet olunca yine klomen içecem çok üzüldüm 😒 benim için de dua edin kızlar

Back