Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktora gittim daha kese gorunmuyodu 2 hfta sonra gel dedi hamilesin dedi bakti ultrasyonla dikkt et ilk aylarda dedi cok tesekkur ederim disardaydm butun gun yazamadm cewap ALLAHIM HEPIMIZE SİZEDE BUTUN ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN INSSSSLLHHHH .kesinlikle bi sorununuz yoksa klomen kullanin 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

canm sat 28 mart iste kac oluo 🤭
Hiim 3 yada 4 hafta civarinda ultrasonda daha iyi cikar tabi olcüm doktor olcer iki hafta sonra cnm klomenle kac yumurtan vardi ikiz olanda cokoluyo klomenle iki yumurta olustuysa bu 3 hafta cokdikkat et cnm sabahlari 1 yumurta gun icinde 1 bardak sut ic gelismesi daha hizli olur

Hiim 3 yada 4 hafta civarinda ultrasonda daha iyi cikar tabi olcüm doktor olcer iki hafta sonra cnm klomenle kac yumurtan vardi ikiz olanda cokoluyo klomenle iki yumurta olustuysa bu 3 hafta cokdikkat et cnm sabahlari 1 yumurta gun icinde 1 bardak sut ic gelismesi daha hizli olur
3 yumurtam vardi canm ay yumurta die die yumurta yemekten tiksindim 😝😝😝😝

amin cnm bnm insss 😍😍😍
Bu heyecanının ve güzel haberinin sonrasında seni soru sorup sıkmak istemem canım ama belirtilerini okumuştum.benimde yaklaşık 10 gündür göğüslerim acıyo hatta en başlarda uçları çok hassaslaşıp kahverengi olmuştu sonra yavaş yavaş normal hallerine döndüler ama acı hala var. Belim ve kasıklarımda da hala Ağrı bazen çok şiddetli bazen de normal seviyede oluyor. Dün yine idrar testi yaptım sonuç negatif bat 28 nisan da. Sizce çok strese girip erken mi davranıyorum

Merhaba tebrik ederim ilk ovulasyon testinde gormustunuz galiba gebeliği kac gun vardi bata benim ovulasyon testimde koyu ama ne zaman idrar testi yapsam bilemesim bata 3 gun var benim
Benimle sizin bat tarihiniz aynı. Ben idrar testi yaptım dün negatif çıktı. Sizde herhangi bir belirti var mı acaba

Akinti ve agrilarim var sadece ust bacak kalca ve belimde... ilk hamileligimde bel agrim vardi ama en buyuk degisim goguslerimdeydi damarlari gorunuyordu ve sismisti simdi bise yok olumsuz bakiyorum duruma o yuzden
Benimle sizin bat tarihiniz aynı. Ben idrar testi yaptım dün negatif çıktı. Sizde herhangi bir belirti var mı acaba

Back