Özele gittik. Bize üroloji doktoru kötü bir tablo çizmişti. Ama kadın doğum ve tüp bebek merkezindeki doktor problem görmediklerini söylediler neden direkt tüp bebek önerdiler kiBize direk tup bebek dediler. Sayi ve harekette skintida yok. Siz devlet hast mi ozele mi gittiniz
Bende anlamadim sasirdim da. Biraz kafami toparlayim devlrte gidicem bi de. Peki hamile kaldiniz miÖzele gittik. Bize üroloji doktoru kötü bir tablo çizmişti. Ama kadın doğum ve tüp bebek merkezindeki doktor problem görmediklerini söylediler neden direkt tüp bebek önerdiler ki
Kalamadım sebepsiz infertilite dedi doktor yani bir sebep bulunamıyorBende anlamadim sasirdim da. Biraz kafami toparlayim devlrte gidicem bi de. Peki hamile kaldiniz mi
3 bizim 2 aydir ilac kullaniyoruzKalamadım sebepsiz infertilite dedi doktor yani bir sebep bulunamıyorsizin morfolojiniz yüzde kaç çıktı eğer 2 ise bence moralinizi bozmayın dediğim takviyeleri uygulayın
Oda cok zor sebep yok3 bizim 2 aydir ilac kullaniyoruz
Eşim de ilacın yanında bu dediklerimi de kullandı canım eğer yaşınız gençse öncesnde aşılama deneyin. Ben de ilaç tedavisi sonrasında aşılamayla başlayacağım. Allah yardımcımız olsun3 bizim 2 aydir ilac kullaniyoruz
Amin insallahEşim de ilacın yanında bu dediklerimi de kullandı canım eğer yaşınız gençse öncesnde aşılama deneyin. Ben de ilaç tedavisi sonrasında aşılamayla başlayacağım. Allah yardımcımız olsun
Canisi canisi kendim yapmış kadar mutlu oldum gayet gözüküyor 2. Cizgi ama bugün gidip bir kan testi yaptırbenim gibi 2. cizgiyi goren varmi
suan sonuc bkliyormCanisi canisi kendim yapmış kadar mutlu oldum gayet gözüküyor 2. Cizgi ama bugün gidip bir kan testi yaptır
zaman gecmiyor cok zormusHadi insallah
Kız hemen yaz ne kadar sürede Cikcakmis sonuçsuan sonuc bkliyorm
Kız kesin var kesin bu testi sabah mi yaptinzaman gecmiyor cok zormus
Hayırlı olsun diyelim şimdidenzaman gecmiyor cok zormus
Ayy cok sevindım canım hayırlısıyla kucagına da alırsın ınsallah bizim ıcınde dua et
smdi doktra gdiom canm anca sabah sadece test yaptrdm doktra girmedm 2 bckta gircemAyy cok sevindım canım hayırlısıyla kucagına da alırsın ınsallah bizim ıcınde dua etkac haftalık gorunuyor suan doktor ne dedı
Hayırlı olsun umarım sağlıklı kavuşmak da nasip olur bebişine ve bize de nasip olur inşallahsmdi doktra gdiom canm anca sabah sadece test yaptrdm doktra girmedm 2 bckta gircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?