Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bize direk tup bebek dediler. Sayi ve harekette skintida yok. Siz devlet hast mi ozele mi gittiniz
Özele gittik. Bize üroloji doktoru kötü bir tablo çizmişti. Ama kadın doğum ve tüp bebek merkezindeki doktor problem görmediklerini söylediler neden direkt tüp bebek önerdiler ki

Özele gittik. Bize üroloji doktoru kötü bir tablo çizmişti. Ama kadın doğum ve tüp bebek merkezindeki doktor problem görmediklerini söylediler neden direkt tüp bebek önerdiler ki
Bende anlamadim sasirdim da. Biraz kafami toparlayim devlrte gidicem bi de. Peki hamile kaldiniz mi

Bende anlamadim sasirdim da. Biraz kafami toparlayim devlrte gidicem bi de. Peki hamile kaldiniz mi
Kalamadım sebepsiz infertilite dedi doktor yani bir sebep bulunamıyor sizin morfolojiniz yüzde kaç çıktı eğer 2 ise bence moralinizi bozmayın dediğim takviyeleri uygulayın

3 bizim 2 aydir ilac kullaniyoruz
Eşim de ilacın yanında bu dediklerimi de kullandı canım eğer yaşınız gençse öncesnde aşılama deneyin. Ben de ilaç tedavisi sonrasında aşılamayla başlayacağım. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…