Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
buda ovulasyon testim sadece yumurtlamada bu sekilde cikan test simdi bu sekilde

Eklentiler

• 20190426_000929.jpg
    20190426_000929.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 21
Bende 13 aydır gebe kalmak istiyorum ne güzel çift çizgiyi görmüşsünüz insallah banada nasip olur doktora gitmeli miyim bu hafta yumurtlama haftam görünüyor sizi görünce umutlandım
kesinlikle gidin ilk defa gittim oldu galiba canm klomen isteyin bi sorun yoksa bn yoksa dewm etcem galiba klomene

ben guvenemiorum bu testlere kan vermeden sevinemiyorum canm
. senin nasil yokya offfffff dayanamadn dimi yaptrdn hemen bnde bugun aldm vallaha test dayanamdm
Yok canım dayanamamak deglde kusmaktan basımın agrsından duramadım birde dunden beri etlerim cekılıyordu resmen cok hasta olmus tum esimin hastanesıne gittik aksam esim baktı kan degerlerı me idrar fılan kanımda enfeksiyon cıktı buay nasıp degilmıs ilk denemeydı zaten hayırlısı olsun ınsallah sende vardır ama seviniriz bırlıkte

Hanimlar esimde morfoloji dusuklugu var ben neler yapabilirim dogal hamile kalabilmek icin basina gelen var mi

Banada bi akil verseniz belki vesile olursunuz banada insallah :dua:
Benim eşimin de yüzde 2 di ama sayı ve hareket iyi olduğu için doktorlar problem olarak görmedi. Biz yine de e vitamini ve keçiboynuzu kürüyle yüzde 4e yükselttik gerçekten mucizevi bişey

Benim eşimin de yüzde 2 di ama sayı ve hareket iyi olduğu için doktorlar problem olarak görmedi. Biz yine de e vitamini ve keçiboynuzu kürüyle yüzde 4e yükselttik gerçekten mucizevi bişey
Bize direk tup bebek dediler. Sayi ve harekette skintida yok. Siz devlet hast mi ozele mi gittiniz

Back