Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle gidin ilk defa gittim oldu galiba canm klomen isteyin bi sorun yoksa bn yoksa dewm etcem galiba klomeneBende 13 aydır gebe kalmak istiyorum ne güzel çift çizgiyi görmüşsünüz insallah banada nasip olur doktora gitmeli miyim bu hafta yumurtlama haftam görünüyor sizi görünce umutlandım
Yok canım dayanamamak deglde kusmaktan basımın agrsından duramadım birde dunden beri etlerim cekılıyordu resmen cok hasta olmus tum esimin hastanesıne gittik aksam esim baktı kan degerlerı me idrar fılan kanımda enfeksiyon cıktı buay nasıp degilmıs ilk denemeydı zaten hayırlısı olsun ınsallah sende vardır ama seviniriz bırlıkteben guvenemiorum bu testlere kan vermeden sevinemiyorum canm
. senin nasil yokya offfffff dayanamadn dimi yaptrdn hemen bnde bugun aldm vallaha test dayanamdm
Aynen canım benım hepimizin hakkına hayırlısı ınsallahSağlık olsun canımcım Bu ay olmazsa öbür ay inş ümidini kaybetme![]()
Ben bu ovulasyon testini hıc yapmadım anlamıyorum canım bence yarın hemen kan tahlili verbuda ovulasyon testim sadece yumurtlamada bu sekilde cikan test simdi bu sekilde
Eşim klomenı yasakladı banakesinlikle gidin ilk defa gittim oldu galiba canm klomen isteyin bi sorun yoksa bn yoksa dewm etcem galiba klomene
bi sorun yoksa canm en guzeli yumurtlamayi bulup degerlndrmkEşim klomenı yasakladı banatakipe de gitmeyeceğim ben oluruna bıraktım
vercem cnm yazarim buraya ❤Ben bu ovulasyon testini hıc yapmadım anlamıyorum canım bence yarın hemen kan tahlili ver![]()
Aynen canım bizde oyle dusunduk ama ovulasyon testi alsammı akışına mı bıraksam bilemedimbi sorun yoksa canm en guzeli yumurtlamayi bulup degerlndrmk
Bekliyor olacagım canım ınsallah pozitif haberler beklıyorummmvercem cnm yazarim buraya ❤
Ben de gördüüüüm canımcokmu damlattim die yanlismi cikti acaba
Sen en kesin sonuca bak canısı boşver testlere güven olmuyor yarın herşey belli olacakbn heralde ciglik atarim ah bitane daha test olaydida yapaydim sabah nasil olcak
Amin canımcım hepimizin bir vakti zamanı var inşallah bu zaman en kısa sürede gelirAynen canım benım hepimizin hakkına hayırlısı ınsallah![]()
Aynen canım ınsallah bekleyince olmuyor bence sefa gelsin hos gelsin beklemeyecegımAmin canımcım hepimizin bir vakti zamanı var inşallah bu zaman en kısa sürede gelir![]()
Eşinin morfolojisi kaç canımHanimlar esimde morfoloji dusuklugu var ben neler yapabilirim dogal hamile kalabilmek icin basina gelen var mi
Benim eşimin de yüzde 2 di ama sayı ve hareket iyi olduğu için doktorlar problem olarak görmedi. Biz yine de e vitamini ve keçiboynuzu kürüyle yüzde 4e yükselttik gerçekten mucizevi bişeyBanada bi akil verseniz belki vesile olursunuz banada insallah![]()
Bize direk tup bebek dediler. Sayi ve harekette skintida yok. Siz devlet hast mi ozele mi gittinizBenim eşimin de yüzde 2 di ama sayı ve hareket iyi olduğu için doktorlar problem olarak görmedi. Biz yine de e vitamini ve keçiboynuzu kürüyle yüzde 4e yükselttik gerçekten mucizevi bişey