nasl yani neresiYa kasık tam olarak neresi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasl yani neresiYa kasık tam olarak neresi cnm
Kasık bölgesini tam olarak bilmiyorum danasl yani neresi
cokmu damlattim die yanlismi cikti acaba
benim gibi 2. cizgiyi goren varmi
evet sanki çok damlatmışsın canım üç damla yeterli oluyor 2 saat tut sıvı alma bir daha dene. Ama şunuda söyleyim bu ay benimde başıma geldi. Kan testi hemen ver kaset testler de çift çıkıyor kanda çıkmaya biliyor yarın kesin yaptır canım ben güzel çizgicikleri görüyorum amacokmu damlattim die yanlismi cikti acaba
canmOlmazsın ınsallaaaaaaaaaah
aynen canm en guzeli sabah kan verimevet sanki çok damlatmışsın canım üç damla yeterli oluyor 2 saat tut sıvı alma bir daha dene. Ama şunuda söyleyim bu ay benimde başıma geldi. Kan testi hemen ver kaset testler de çift çıkıyor kanda çıkmaya biliyor yarın kesin yaptır canım ben güzel çizgicikleri görüyorum ama![]()
Aynen canımcım güzel haberlerle gel buraya gözümüz gönlümüz açılsın.aynen canm en guzeli sabah kan verim
ins canm ya ozmn bu ovulasyon testi gebeligi gosteriyor varsa test etmis oldum cnku ovulasyondada 2.cizgi koyu cikioAynen canımcım güzel haberlerle gel buraya gözümüz gönlümüz açılsın.bir umut olsun bizlere de
![]()
Evet canım benimde koyu çıkmıştı. Pike çok yakın çıkıyor. Hadi büğün elini karnına koy dua et. İnş kuzun seninledir ❤ Sen ne zamandan beri istiyorsun canımcımins canm ya ozmn bu ovulasyon testi gebeligi gosteriyor varsa test etmis oldum cnku ovulasyondada 2.cizgi koyu cikio
14 aydır canm ama ilk defa doktora gttim bu ay klomen verdiEvet canım benimde koyu çıkmıştı. Pike çok yakın çıkıyor. Hadi bütün elini karnına koy dua et. İnş kuzun seninledirSen ne zamandan beri istiyorsun canımcım
Yumurtlamanda sorun mu vardı canımcım o yüzden mi verdi o ilacı sana.14 aydır canm ama ilk defa doktora gttim bu ay klomen verdi
Canım ikinci cızgıyı goruyorum masallah cok sevindım vallahıııı
ben guvenemiorum bu testlere kan vermeden sevinemiyorum canmCanım ikinci cızgıyı goruyorum masallah cok sevindım vallahııııRabbım kucagına almayı nasip etsin ben kan testi yaptırdım gebe degılım
yok canm yumurtluodum catliyoduda daha saglikli yumurta olsun die veriyor galiba bisey demedi hicYumurtlamanda sorun mu vardı canımcım o yüzden mi verdi o ilacı sana.
Hayırlı olsun canımm
Sağlık olsun canımcım Bu ay olmazsa öbür ay inş ümidini kaybetmeCanım ikinci cızgıyı goruyorum masallah cok sevindım vallahııııRabbım kucagına almayı nasip etsin ben kan testi yaptırdım gebe degılım
Öyleyse bende istiyim doktora gittiğimde.yok canm yumurtluodum catliyoduda daha saglikli yumurta olsun die veriyor galiba bisey demedi hic
bn heralde ciglik atarim ah bitane daha test olaydida yapaydim sabah nasil olcakÖyleyse bende istiyim doktora gittiğimde.aynen canım iyi yapıyorsun kanda gör ondan sonra sevin bağır çağır hatta halay çek
benim ahdım var son sesle halay çekicem
![]()