Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah cıkıyo dur canım cok sevindim Rabbım kucagını sag saglım almayı nasip etsin 🤭🤭🤭🤭darısı bana ben geberiyorum geceden beri etlerim lime lime cekılıyor sanki basım donuyor ayaga kalkamıyorum basımın arısından ne uyudum ne uyandım gece ve sabaha kustum ama sanırım midemi usutmusum
kiz hamile deglm daha sanmiyorum bunda cikcagini ☺ cnm ihlamur ictinmi

kiz hamile deglm daha sanmiyorum bunda cikcagini ☺ cnm ihlamur ictinmi
Allahım kucagını doldursun ınsallah cıkar canım Bak suan ezanda okunuyor 🤭 yok canım evde yoktu gorumcem geliyor sımdı o bırseyler hazırlar bana sen nasıl oldun

Allahım kucagını doldursun ınsallah cıkar canım Bak suan ezanda okunuyor 🤭 yok canım evde yoktu gorumcem geliyor sımdı o bırseyler hazırlar bana sen nasıl oldun
grip gecti bnm canm ama agiz kurulugum cok sabah uyannca bogazm agrio sadece gogusler cok acimiyor artik baska hicbi belirti yok .d

Benimde 2 tatlım cumartesi olmam lazım bakalım ben ilk defa inatla bu ay erkenden test yapmiyorum hep hüsran hep hüsran bekliycem olursa hastalanırım olmazsa biliyorum ki kesin vardır 🤣
ay bnde öyle işte yapmicm artik aylardir biktim test test hep husran olmzsam p.tesi kan veririm

Size belirtilerimi yazayım
Neredeyse 10 gündür çok halsizim hiç ise gidesim bile yok hava geçislerinden olabilir çevredeki herkes böyle

Göğüs uçlarım çok acımaya başladı her ay böyle oluyor

1 haftadır sabahları boğazım çok kuruyor
Uzun zamandır krem rengi akintim var hala bitmedi
Bugün belim çok ağrıyor dün aksamda sol ayağım çok ağrıdı neredeyse 5 gündür kasık agrım var genelde sağ taraf ve idraririm yaptıktan sonra alt karnım çok aciyor

Bunların dışında hiç bir şeyim yok 🤣🤣

2 gün kaldı bata

Sizde söyleyin hadi

Size belirtilerimi yazayım
Neredeyse 10 gündür çok halsizim hiç ise gidesim bile yok hava geçislerinden olabilir çevredeki herkes böyle

Göğüs uçlarım çok acımaya başladı her ay böyle oluyor

1 haftadır sabahları boğazım çok kuruyor
Uzun zamandır krem rengi akintim var hala bitmedi
Bugün belim çok ağrıyor dün aksamda sol ayağım çok ağrıdı neredeyse 5 gündür kasık agrım var genelde sağ taraf ve idraririm yaptıktan sonra alt karnım çok aciyor

Bunların dışında hiç bir şeyim yok 🤣🤣

2 gün kaldı bata

Sizde söyleyin hadi
benim yumurtlama zamaninda gogus uclarim acimaya basladi yaklasik 12 gundur aciyor
renk degisimi 3 gun once vardi smdi kendi rengine döndu
sag kasik agriyordu simdi sola gecti agri
belim agriyordu oda gecti
sivilcem 1 2 tane cikardi adet olcm zmn gene cikti 2 tane
agiz kurulugu var
canim tatli istemiyor hatta midemi bulandiriyor yiyince boyle eksi tuzlu istio canm
halsizlik hep var
bide yumurtlmadan sonra grip oldum
gebelikte direnc dusuyomus oyuzdn die dusunmustum
gece 1 e 2ye kadar oturrdum 11de uykum geliyor zorluom yatmiom yatncada 2dkda uyuom
sol kasigimda sertlik var

benim yumurtlama zamaninda gogus uclarim acimaya basladi yaklasik 12 gundur aciyor
renk degisimi 3 gun once vardi smdi kendi rengine döndu
sag kasik agriyordu simdi sola gecti agri
belim agriyordu oda gecti
sivilcem 1 2 tane cikardi adet olcm zmn gene cikti 2 tane
agiz kurulugu var
canim tatli istemiyor hatta midemi bulandiriyor yiyince boyle eksi tuzlu istio canm
halsizlik hep var
bide yumurtlmadan sonra grip oldum
gebelikte direnc dusuyomus oyuzdn die dusunmustum
gece 1 e 2ye kadar oturrdum 11de uykum geliyor zorluom yatmiom yatncada 2dkda uyuom
sol kasigimda sertlik var
Hakkımızda hayırlısı tatlım ya ama sende varmış gibi geliyor bana ben kendimden de çok şüphe ediyorum

Kızlar çatlatma iğnesini Cumartesi günü vurdum şimdiden belirti olur mu 🙈

Back