Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben deglim ama cewremde var canm bi sorun cikmadi bebekte

Insallah canim sağlıklı hayirli bi evlat nasip eder rabbim bu ay sana da...normal yolla olmasina yada olmamasina bi etkisi yok sanirim akraba olmanin

Cnm bende klomen kullanmistim onunla hamile kalamadim inofolic tozla hamile kaldim belirtilerimi yazayim sana belki yardimci olurum adete 1 hafta kala gozum kararmaya başladi aniden kalktigimda ayagi adet gunum geldi karnimda feci bisanci adet agrisi aynisi hicfarki yok bide ayni beyaz losyon gibi bembeyaz biakinti vardi adet olcagim zaman kuru olurdum busefer hic kurumadim elim ayagim buz gibiydi usume geliyordu goguslerim hafif dolgundu ama yinede supelenecek kadar degil adetimi 4 gun gecince esimin israriyla test yaptm bana kalsa hic inanmiyodum direk pozitif cikti sok oldum

Allah kucagina almayi nasip etsn cnm bnde grip oldm 2 senedr olmuodum cok halszlk var

Selaam bende 2 yıl sonunda hsg çekildiğim ay hamile kalmıştım 7. Haftamda kürtaj oldum maalesef. Bizimki sebepsiz infertilite. Adet oldum 3. Günümdeyim bu ay denemeye başlıyoruz Hayıt otu tohumuna başladım bugün eşime de progeny m diye bi takviye ilaç aldık bakalım inşallah kısa zamanda gelir bebişler

ins canm olmzsa bnde rahim filmi cektrcm bidaki ay cunku klomeni cok kullnmk istemiyorum

ins canm olmzsa bnde rahim filmi cektrcm bidaki ay cunku klomeni cok kullnmk istemiyorum
Ben bir ay klomen bir ay femara kullandım. İlk ay 2 ikinci ay 5 yumurtam oldu 3. Ay bıraktım tedaviyi. Yumurtlamada filan sorun yoksa hormon ilaçları kulanmak gereksiz geldi. İlerde ne tür etkileri olur bilemiyoruz

Ben bir ay klomen bir ay femara kullandım. İlk ay 2 ikinci ay 5 yumurtam oldu 3. Ay bıraktım tedaviyi. Yumurtlamada filan sorun yoksa hormon ilaçları kulanmak gereksiz geldi. İlerde ne tür etkileri olur bilemiyoruz
aynn bnm yoktu sorunum yumurtluodum çatliodu ndn verdi dojtor anlmdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…