Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
ben deglim ama cewremde var canm bi sorun cikmadi bebekte

biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstü :KK43: son 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim
Insallah canim sağlıklı hayirli bi evlat nasip eder rabbim bu ay sana da...normal yolla olmasina yada olmamasina bi etkisi yok sanirim akraba olmanin

mrb kızlar tam 13 aydır gebe kalmaya çalisiyorum daha yeni 1 ay önce doktora gittim ilk defa önce vajinal muayene oldum üstten muayene oldum smier testi yapildi ve hormon tahlili yapildi hic birinde sorun cikmadi ..sonra tekrar gel dedi klomen verdi 5 gün onu kullandim ve yumurtlamaya yakin tekrar gittim 18 mm dedi ve ben çatlatma ignesi istemedim ovulasyon testiyle kendim yakaladim.13 nisan yumurtlama 14 nisan çatlama oldu 3 gün degerlendirdik ..bugune kadar ..ve cok agrim var kasiklarda nedeninide merak ediyorum ..sizinle gün gün paylasicam birlikte bat tarihine ulasalm szde gebelk hikayrlnzii yaptrdgnz tedavileri paylasin fikir sahibi olalim 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Cnm bende klomen kullanmistim onunla hamile kalamadim inofolic tozla hamile kaldim belirtilerimi yazayim sana belki yardimci olurum adete 1 hafta kala gozum kararmaya başladi aniden kalktigimda ayagi adet gunum geldi karnimda feci bisanci adet agrisi aynisi hicfarki yok bide ayni beyaz losyon gibi bembeyaz biakinti vardi adet olcagim zaman kuru olurdum busefer hic kurumadim elim ayagim buz gibiydi usume geliyordu goguslerim hafif dolgundu ama yinede supelenecek kadar degil adetimi 4 gun gecince esimin israriyla test yaptm bana kalsa hic inanmiyodum direk pozitif cikti sok oldum

Cnm bende klomen kullanmistim onunla hamile kalamadim inofolic tozla hamile kaldim belirtilerimi yazayim sana belki yardimci olurum adete 1 hafta kala gozum kararmaya başladi aniden kalktigimda ayagi adet gunum geldi karnimda feci bisanci adet agrisi aynisi hicfarki yok bide ayni beyaz losyon gibi bembeyaz biakinti vardi adet olcagim zaman kuru olurdum busefer hic kurumadim elim ayagim buz gibiydi usume geliyordu goguslerim hafif dolgundu ama yinede supelenecek kadar degil adetimi 4 gun gecince esimin israriyla test yaptm bana kalsa hic inanmiyodum direk pozitif cikti sok oldum
Allah kucagina almayi nasip etsn cnm 🙏 bnde grip oldm 2 senedr olmuodum cok halszlk var

Selaam bende 2 yıl sonunda hsg çekildiğim ay hamile kalmıştım 7. Haftamda kürtaj oldum maalesef. Bizimki sebepsiz infertilite. Adet oldum 3. Günümdeyim bu ay denemeye başlıyoruz :KK49: Hayıt otu tohumuna başladım bugün eşime de progeny m diye bi takviye ilaç aldık bakalım inşallah kısa zamanda gelir bebişler :rolleyes:

Selaam bende 2 yıl sonunda hsg çekildiğim ay hamile kalmıştım 7. Haftamda kürtaj oldum maalesef. Bizimki sebepsiz infertilite. Adet oldum 3. Günümdeyim bu ay denemeye başlıyoruz :KK49: Hayıt otu tohumuna başladım bugün eşime de progeny m diye bi takviye ilaç aldık bakalım inşallah kısa zamanda gelir bebişler :rolleyes:
ins canm olmzsa bnde rahim filmi cektrcm bidaki ay cunku klomeni cok kullnmk istemiyorum

ins canm olmzsa bnde rahim filmi cektrcm bidaki ay cunku klomeni cok kullnmk istemiyorum
Ben bir ay klomen bir ay femara kullandım. İlk ay 2 ikinci ay 5 yumurtam oldu 3. Ay bıraktım tedaviyi. Yumurtlamada filan sorun yoksa hormon ilaçları kulanmak gereksiz geldi. İlerde ne tür etkileri olur bilemiyoruz

Ben bir ay klomen bir ay femara kullandım. İlk ay 2 ikinci ay 5 yumurtam oldu 3. Ay bıraktım tedaviyi. Yumurtlamada filan sorun yoksa hormon ilaçları kulanmak gereksiz geldi. İlerde ne tür etkileri olur bilemiyoruz
aynn bnm yoktu sorunum yumurtluodum çatliodu ndn verdi dojtor anlmdm

Back