Gebe kalmak istemiyorum sizce kalma ihtimalim var mı

rhapsodyyyyx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2025
47
11
3
21
Öncelikle bakireyim, pcos hastasıyım ve genelde adet gecikmelerim olur. En son 8 Martta adet gördüm ve adetimin geciktiği dönemde yani 12 Nisanda erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadım. Fakat bu vajinal yolla olmadı iç çamaşırı üzerinden sürtünme ile oldu. İç çamaşırındaki zevk suyundan ya da zevk suyunun elle vajinaya değmesi ile gebe kalınma ihtimali var mıdır? Bu ilişki sonrasında hemen ertesi günü hapı kullandım. 14, 22 ve 24 Nisanda kan testi verdim negatif çıktı. Bir haftadır süren sol kasık ağrım ve kasık baskılarım mevcut. Bu dönemde çok fazla strese girdim ve kendimi kastım. Gebe kalmak istemiyorum yardımcı olur musunuz.

Son düzenleme:
Aynı zamanda adetim gecikmeye devam ediyor. Dün de doktor tavsiyesi ile adet söktürücü kullanmaya başladım. Yardımcı olur musunuz hassas bir konu.

hamile falan değilsiniz. hem pcos hem ertesi gün hapı yüzünden regl düzeniniz bozuk.

o sürtünmeyle hamile kalan kim yaaa???

Böyle gebe kalınmaz, asıl problem ertesi gün hapiyla oluşmuştur, üç aya kadar etkisi devam eder, gecikmede gayet normal bu durumda, regli belirtisi ya da gebelik belirtisi diye sayılabilecek şeyler ertesi gün hapının yan etkilerinde de var.

hamile falan değilsiniz. hem pcos hem ertesi gün hapı yüzünden regl düzeniniz bozuk.

o sürtünmeyle hamile kalan kim yaaa???
Teşekkür ederim. İnternette gördüğüm az da olsa ihtimal var diyenlerden dolayı böyle şüpheliyim. Reglim geciktikçe ve ağrılar devam ettikçe şüphem artıyor.

Hesabımda olan sıkıntıdan dolayı birkaç farklı konu açıldı kusura bakmayın.

Ertesi gün hapı içerek zaten bütün döngünüzü bozdunuz.Hamile kalmazsınız merak etmeyin

Özellikle solda hissedilen kasık ağrımın ve kasık baskılarımın nedeni de adet döngüsü ve ertesi günü hapı mıdır sadece.
Bu arada tarlusal kullanıyorum ve bunu içtiğimde bu şikayetler azalıyor hatta geçiyor. Tabii bu ilacın etkisinin geçmesi ile de bitiyor.

Özellikle solda hissedilen kasık ağrımın ve kasık baskılarımın nedeni de adet döngüsü ve ertesi günü hapı mıdır sadece.
Bu arada tarlusal kullanıyorum ve bunu içtiğimde bu şikayetler azalıyor hatta geçiyor. Tabii bu ilacın etkisinin geçmesi ile de bitiyor.
Tarlusal neden?

Fazla yükleniyorsunuz vücudunuza.
Rahatlayın
Evet farkındayım. Bir süredir sadece bu olayla meşgulüm ve bir an önce bitmesini istiyorum. Bunu sonlandıracak şeyin de reglimin olması olarak düşünüyorum. Çaresiz kaldığım için yapıyorum.

herkes öyle diyor da ben sürtündüm ve hamile kaldım diyeni görmedim 😂😂 mit gibi bir sey o 😂
Bilmiyorum. Burada da çok az da olsa ihtimal vardır diyenler var görüyorsunuz. Korkutan bu.
Yine de bu yorumları okumadan önceki halimden daha rahatlamış hissediyorum kendimi.

Bilmiyorum. Burada da çok az da olsa ihtimal vardır diyenler var görüyorsunuz. Korkutan bu.
Yine de bu yorumları okumadan önceki halimden daha rahatlamış hissediyorum kendimi.
içiniz rahat olsun genelik falan yok. ertesi günğ hapı alıp hormonlarınızı mahvetmissiniz sadece.

Öncelikle bakireyim, pcos hastasıyım ve genelde adet gecikmelerim olur. En son 8 Martta adet gördüm ve adetimin geciktiği dönemde yani 12 Nisanda erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadım. Fakat bu vajinal yolla olmadı iç çamaşırı üzerinden sürtünme ile oldu. İç çamaşırındaki zevk suyundan ya da zevk suyunun elle vajinaya değmesi ile gebe kalınma ihtimali var mıdır? Bu ilişki sonrasında hemen ertesi günü hapı kullandım. 14 ve 22 Nisanda kan testi verdim negatif çıktı. Bir haftadır süren sol kasık ağrım ve kasık baskılarım mevcut. Bu dönemde çok fazla strese girdim ve kendimi kastım. Gebe kalmak istemiyorum yardımcı olur musunuz.
Öncelikle bakireyim lafından sonrasını okuyamadım😂 ay keşke böyle kolay olsa 🤣 biz burada nelerle uğraşıyoruz, matematiksel hesaplamalar, ovülasyon testleri, bilmem jeller, yok anam spermleri içeri depolandıktan sonra bacakları yarım saat duvara dayamak, neler neler 😅 bunu yaptığında bile en sağlıklı halinle maksimum %25 ihtimal var hamile kalmak için.
Yani başka lafa gerek yok bence

Öncelikle bakireyim lafından sonrasını okuyamadım😂 ay keşke böyle kolay olsa 🤣 biz burada nelerle uğraşıyoruz, matematiksel hesaplamalar, ovülasyon testleri, bilmem jeller, yok anam spermleri içeri depolandıktan sonra bacakları yarım saat duvara dayamak, neler neler 😅 bunu yaptığında bile en sağlıklı halinle maksimum %25 ihtimal var hamile kalmak için.
Yani başka lafa gerek yok bence
Belirtmek gereklidir diye düşündüm. Benim fazla bir bilgim yok bu konuda. Bilgi alabilmek için konuyu açtım.
Söylediklerinizde haklısınız çok zor şartlar ile hamile kalınıyor. Düşük ihtimal vardır diyenlerden dolayı şüphem var sadece.
Yorumunuz için teşekkür ederim içimi rahatlattınız.

Back
X