2 aydır deniyorum ben. Geçen ay ovulasyon testi kullandım.maalesef hamile değilim bugunde hormon testi yaptırdım süt hormonum yüksek cıktı hamileliğe engelmiş düşürmek için ilaç kullanacam başkada bir yontemim yok.
Eğer düşünüyorsan ve olmuyorsa kesin sende yaptır hormon testi yumurtalıklarına rahmine baktır bence
Öncelikle beslenme alışkanlığınızi gozden gecirmelisiniz .Folik asit kullanmalisiniz doktora danışarak .Esinize her gun incir ve ceviz yedirebilirsiniz.Ovulasyon testi kullanabilirsiniz .Hormon ve kan degerlerinize baktirmalisiniz .
Ben de 2 düşük yaptım ve tahliller sonucunda kan pıhtılaşması düşük sebebi çıktı nasipse inşallah hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş. Bu ay aşılamaya başladık yumurta geliştirici iğne kullandım ve salı günü aşılamam oldu bugün 4. Günüm. 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptırmamı söyledi doktorum. Bekliyorum ama beklemek çok zor
Ben de 2 düşük yaptım ve tahliller sonucunda kan pıhtılaşması düşük sebebi çıktı nasipse inşallah hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş. Bu ay aşılamaya başladık yumurta geliştirici iğne kullandım ve salı günü aşılamam oldu bugün 4. Günüm. 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptırmamı söyledi doktorum. Bekliyorum ama beklemek çok zor
Doktorum bana gün aşırı birliktelik ve her birliktelikte 10-15dk bacaklar havada kalacak şekilde sırt üstü yatmamı önermişti canım zaten aşılama sonrası da 15-20 dak sırt üstü aynı şekilde yatırmıştı. Yardımcı olur mu bilemem ama söylemek istedim
Yok canım kür filan hiç birşey yapmadım olay yumurtlama gününü belirlemek bence ve bir de sağlıklı beslenmek eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyordum bide
Yok canım kür filan hiç birşey yapmadım olay yumurtlama gününü belirlemek bence ve bir de sağlıklı beslenmek eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyordum bide
Ben pekmez değil ama kaynatıp suyunu veriyorum ins bi faydası olur çok sagol canim sende cvp verdigin için rabbim sağlıkla sihhatle bebisini kucağına almayı nasip eder ins