Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle beslenme alışkanlığınızi gozden gecirmelisiniz .Folik asit kullanmalisiniz doktora danışarak .Esinize her gun incir ve ceviz yedirebilirsiniz.Ovulasyon testi kullanabilirsiniz .Hormon ve kan degerlerinize baktirmalisiniz .kızlar gebe kalmak için hangi yöntemleri uyguladınız
10.gun erken gebelik testi yapabilirsiniz .Insallah hamilesinizdir .Ben de 2 düşük yaptım ve tahliller sonucunda kan pıhtılaşması düşük sebebi çıktı nasipse inşallah hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş. Bu ay aşılamaya başladık yumurta geliştirici iğne kullandım ve salı günü aşılamam oldu bugün 4. Günüm. 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptırmamı söyledi doktorum. Bekliyorum ama beklemek çok zor
10.gun erken gebelik testi yapabilirsiniz .Insallah hamilesinizdir .
Ben ovülasyon testini uyguladımkızlar gebe kalmak için hangi yöntemleri uyguladınız
Nasıl uyguladin canim onun dışında kür falan kullandin mi ya da başka dikkat ettiğin biseyBen ovülasyon testini uyguladım
kızlar gebe kalmak için hangi yöntemleri uyguladınız
Yok canım kür filan hiç birşey yapmadım olay yumurtlama gününü belirlemek bence ve bir de sağlıklı beslenmek eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyordum bideNasıl uyguladin canim onun dışında kür falan kullandin mi ya da başka dikkat ettiğin bisey
Ben pekmez değil ama kaynatıp suyunu veriyorum ins bi faydası olur çok sagol canim sende cvp verdigin için rabbim sağlıkla sihhatle bebisini kucağına almayı nasip eder insYok canım kür filan hiç birşey yapmadım olay yumurtlama gününü belirlemek bence ve bir de sağlıklı beslenmek eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyordum bide