Gebe kalmak için uğraş veriyorum yardımcı olur musunuz

carmencarmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
70
9
26
arkadaşlar merhaba yaklaşık 14 aydır hamile kalmaya çalışıyorum maalesef olumlu bir sonuç alamadım ve tedavi olmaya karar verdim gereken tetkikler yapıldı ve bu ay itibari ile GONALF kullanımına karar verdi doktor dört gün iğne yapacağım ben de polikistik Over görünümü var ben bu iğneyle alakalı yeterli bilgiye sahip değilim bu iğne yumurtayı geliştirmeye yarıyor diye biliyorum ama yumurtayı çatlatıyor mu yani yumurtam geliştikten sonra çatlamasa da bir anlamı var mı doktor dört gün sonra kan testi için çağırdı yani buradan ne anlayacak kanda ne görünecek çünkü ilişkiye de giremeyeceğiz anladığım kadarıyla eşimle İğnem bitene kadar yumurtam çatlayacak mı kafam ona takıldı

Igne ile bu ayki potansiyel yumurtalar uyarilir ve buyutulmeye çalışılır. Belirli zamanlarda ultrasonla izlenir takip edilir. Akabinde yumurta(lari) catlatmak ocin igne verir doktor. Dediği gün ve saatte igne vurulur ardından ilişki önerilir adet günü beklenir. Kan testine gelince hormon değerlerine bakar. Ovu zamanı progestan değerine felan bakar.

Igne ile bu ayki potansiyel yumurtalar uyarilir ve buyutulmeye çalışılır. Belirli zamanlarda ultrasonla izlenir takip edilir. Akabinde yumurta(lari) catlatmak ocin igne verir doktor. Dediği gün ve saatte igne vurulur ardından ilişki önerilir adet günü beklenir. Kan testine gelince hormon değerlerine bakar. Ovu zamanı progestan değerine felan bakar.
Yani bana tekrar bu sefer çatlatma iğnesi mi aldıracak doktor çünkü hiç öyle bir şey demedi henüz

Bende çok düzensiz adet oluyorum. Yumurtaların çok zayifmis. Bu ay c life kullandım hemen yumurtlasim o günleri degerlendirk. 23 27 tarihleri.
Akıntım başladı bel ve kasık ağrılarım var.
Bugün erken gebelik testi yaptım çizgiler hemen çıktı ama emin olamıyorum.
Birinci testin markasini hatirlamiyorum ama ikinci olan prodüktör. Üçüncü olan freely marka

Eklentiler

• 1000043642.jpg
    1000043642.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000043643.jpg
    1000043643.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000043644.jpg
    1000043644.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 9
X