• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak için stresten nasıl arınabilirim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

marymine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
663
665
33
Gebe kalmak için beynimi psikolojimi tüm hücrelerimi stresten nasıl koruyabilirim arkadaşlar iliskide düsünmemem imkansız nasil düsünmeden yasayabilirim sebepsiz interfilite denen şeyden kurtulabilmek anne olabilmek için ne yapmak gerek nasıl aklıma mukayet olabilirim yok mu fikri bilgisi olan yardım

Yeni hobi edinebilirsiniz eğer vaktiniz varsa kurslar falan zihninizi farklı şeylerle meşgul ederek öyle dur ben düşünmeyeyim diyerek olması mümkün değil mutlaka zamanı başka bişi ile doldurmaya bakın
En kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz inşallah

Biz tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz ay haber aldık herhalde o kafadan çıkınca oldu, ne desem bilemiyorum düşünme diyorlar ama nasıl olacak. Ben umudu kesmiştim gerçekten düşünmedim. Nefes egzersizi önerebilirim uygulamalar var . Nefes gücü çok iyi geldi bazen bana . Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Yeni hobi edinebilirsiniz eğer vaktiniz varsa kurslar falan zihninizi farklı şeylerle meşgul ederek öyle dur ben düşünmeyeyim diyerek olması mümkün değil mutlaka zamanı başka bişi ile doldurmaya bakın
En kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz inşallah
Amin pek vaktim yok ama olsa bile hobi konusunda cok hevesle başlayıp çabuk sıkılan bi tipim öneriniz cok güzel aklımda olacak teşekkürler..
Biz tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz ay haber aldık herhalde o kafadan çıkınca oldu, ne desem bilemiyorum düşünme diyorlar ama nasıl olacak. Ben umudu kesmiştim gerçekten düşünmedim. Nefes egzersizi önerebilirim uygulamalar var . Nefes gücü çok iyi geldi bazen bana . Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Çok duyuyorum bunu kafamizdan cıkmıyor hiç yani her ay mutlaka düşünüyorum eşimde aynı şekilde. teşekkürler nefes herseyin basi tabi cok doğru

Back