Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bilmiyordum ki (= tamamdırEn sağlam yöntem yumurtlamaya kadar rahat 4 günlük cinsel perhiz. Ovulaayon testi takibiyle tabiiki testin pik yaptığı gün ve ertesi gün birliktelikle problem olmadıkça olur. Ben her yolu denedim her gün gün aşırı iki günde bir ama bu dediğim yolla gebe kaldım kimyasal gebelik oldu ama işe yaradı. Şu an kimyasal sonrası çok düEnsiLwşti adetlerim bi düzene girsin yine aynı mantıkla devam edeceğim Allah herşeyin hayırlısını versin
Bu ay Ovulasyon la takipteyim. (=Aylarca her gün denediğim de oldu. Ama en son adet bitince birer gün aralıklarla yaptım. Ovulasyon takibi yaptıgım da yumurtlama yakın hissettiğimde ise her gün yaptım. Hatta ve hatta yumurta günü birden fazla ilişki oldu. Bence yumurtlamanın olduğu 4 günlük süreçte ne kadar sperm o kadar kar mantığı var. Doktorum kocanızın değerleri normal bir erkeğin değerleri gibiyse gün içinde 2 kere falan yapsanız da çokta kalitesiz spermler çıkmaz demişti. Yumurtan çatladığında hali hazırda daha çok sperm olur mantıken. Yumurta çatladıktan sonra 1 er gün arayla ya da 2 gün çok da düzenli yapmadım öyle hamile kaldım valla
Ah keşke aklımdan çıkarabilen...Bebek odakli dusundumuz hic bi iliskide hamile kalmadim. Hergun denedigimz de oldu. Hemen yataktan kalkmadigim da oldu. Ovulasyon testi denedigimde de tutmadi.. adet oldum dolayisiyla beraberlik olmadi annemlere gidecektik son gun beraberlik oldu. Yani bi 4 5 gun beklemis oldu esim. Zaten diger gun yola ciktik orada da 4 5 gun kaldik eve geldimizde oldu Ben adetin hemen bitimi hamile kaldigimi dusunuyorum. Hamile kaldigim ay ise hic bebek odakli beraberligmiz olmadi bu arada
İnşâllah iyi haberlerini okuruz burda bebeğe odaklanmayın diyorlar ama imkansız maalesef düşünmüyorum diyenin bile aklından geçiyor benceBu ay Ovulasyon la takipteyim. (=
Ah keşke aklımdan çıkarabilen...
Evet evet (= olmadı eminim diyorum. Regl e 1 hafta kala A şuramda ağrıdı AA seyirdi falan =)))Tabiki zor bende hep nasil bebek isteyen bi insan aklindan cikarabilir ki diyodum. O an bebek dusunmeden beraber olsan illaki acaba oldumu bu sefer dusuncesi oluyor. Insallah unutturacak bi vesile olur diyelim
Kesinlikle nasip tabi en çok ihtimal olanı istiyor yine de insan...Doktorlar günaşırı öneriyorlar, ben günaşırı ilişki ile kalmadım mesela tek seferlik ilişki ile kaldım canım. Nasip işte Allah nasib edecek.
Canım ovülasyon testi ile gününü yakala, öncelikle 1,5 yıldır çocuk isteyen biri olarak şunu anladım ki biraz kafadan atmak gerekiyormuş. Hep düzenli ilişkiler düzenli ilişkiler hamile kalamadım bu zaman kadar. Takvime göre 24 Aralık ovülasyon günümdü. Ama ben 22 Aralıkta göğüs hassasiyetimden ve kasık ağrımdan şüphelenip ovülasyon yaptım. Bu zamana kadar hiç kopkoyu çizgiler görmemiştim. O gün T çizgisi C den daha koyuydu. Beraberlik o gece oldu, ertesi gün yaptığım ovülasyon testi silikleşmişti. Yani beklediğimden erken yumutladım ve iyiki değerlendirdim. Ama tek sefer. Bat tarihim 8 Oca, 3 Ocakta kanamam oldu hatta dedim 5 gün erken regl oldum, şaşırdım ama umursamadım. O gün kahverengi ve sadece bir günlük pedi dolduracak kadar lekelenmem oldu ve kesildi. 5 Ocakta evde bitane kalan ovülasyon testimi meraktan denemim. Hani ovülasyon testiyle gebelik belli oluyor mu diye. Anınca T çizgisi yine C den önce koyulaştı. Çok şaşırdım. Bata 2 gün kala yumurtlayamam dedim. Dün 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç hamd olsun pozitif. İnşallah Allah tamamını erdirir, pozitifi görmekle iş bitmiyor. Sabırsızlıkla bebeğimi görmeyi bekliyorum. Yani benim yerleşme kanaması regl 5 gün kala oldu.Kesinlikle nasip tabi en çok ihtimal olanı istiyor yine de insan...
Maşallah çok sevindim =) Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinCanım ovülasyon testi ile gününü yakala, öncelikle 1,5 yıldır çocuk isteyen biri olarak şunu anladım ki biraz kafadan atmak gerekiyormuş. Hep düzenli ilişkiler düzenli ilişkiler hamile kalamadım bu zaman kadar. Takvime göre 24 Aralık ovülasyon günümdü. Ama ben 22 Aralıkta göğüs hassasiyetimden ve kasık ağrımdan şüphelenip ovülasyon yaptım. Bu zamana kadar hiç kopkoyu çizgiler görmemiştim. O gün T çizgisi C den daha koyuydu. Beraberlik o gece oldu, ertesi gün yaptığım ovülasyon testi silikleşmişti. Yani beklediğimden erken yumutladım ve iyiki değerlendirdim. Ama tek sefer. Bat tarihim 8 Oca, 3 Ocakta kanamam oldu hatta dedim 5 gün erken regl oldum, şaşırdım ama umursamadım. O gün kahverengi ve sadece bir günlük pedi dolduracak kadar lekelenmem oldu ve kesildi. 5 Ocakta evde bitane kalan ovülasyon testimi meraktan denemim. Hani ovülasyon testiyle gebelik belli oluyor mu diye. Anınca T çizgisi yine C den önce koyulaştı. Çok şaşırdım. Bata 2 gün kala yumurtlayamam dedim. Dün 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç hamd olsun pozitif. İnşallah Allah tamamını erdirir, pozitifi görmekle iş bitmiyor. Sabırsızlıkla bebeğimi görmeyi bekliyorum. Yani benim yerleşme kanaması regl 5 gün kala oldu.
Merhaba hamilesiniz şu an galiba acaba bu gebelige nasıl hamile kaldınız? Hergun mu gün aşırı mi?En sağlam yöntem yumurtlamaya kadar rahat 4 günlük cinsel perhiz. Ovulaayon testi takibiyle tabiiki testin pik yaptığı gün ve ertesi gün birliktelikle problem olmadıkça olur. Ben her yolu denedim her gün gün aşırı iki günde bir ama bu dediğim yolla gebe kaldım kimyasal gebelik oldu ama işe yaradı. Şu an kimyasal sonrası çok düEnsiLwşti adetlerim bi düzene girsin yine aynı mantıkla devam edeceğim Allah herşeyin hayırlısını versin
Yumurtlama gunu nasıl hesaplanıyo bılgım olmadıgı ıcın soruyorum ovulasyon testı de nedirEn sağlam yöntem yumurtlamaya kadar rahat 4 günlük cinsel perhiz. Ovulaayon testi takibiyle tabiiki testin pik yaptığı gün ve ertesi gün birliktelikle problem olmadıkça olur. Ben her yolu denedim her gün gün aşırı iki günde bir ama bu dediğim yolla gebe kaldım kimyasal gebelik oldu ama işe yaradı. Şu an kimyasal sonrası çok düEnsiLwşti adetlerim bi düzene girsin yine aynı mantıkla devam edeceğim Allah herşeyin hayırlısını versin
Ovu testi ne zaman yumurtladiniz onu gösterir internette yazın çıkar satın alabilirsinizYumurtlama gunu nasıl hesaplanıyo bılgım olmadıgı ıcın soruyorum ovulasyon testı de nedir
Youtubede videolar var canım birde burda arama gebelik sayfasından sabitlenmiş Ovülasyonla ilgili bilgiler yazıyor seni etiket yapayım 1.sayfasını okuYumurtlama gunu nasıl hesaplanıyo bılgım olmadıgı ıcın soruyorum ovulasyon testı de nedir