Ya zaten bazıları kendiliğinden catliyor bazıları catlamiyor mesela benimki çok buyuse de catlamiyor neden bilmiyorum kist oluşuyor sonra bu a üzücü bir durum inşallah seninki kendiliğinden catlar canım önce böyle bir dene bu ay olmazsa iğne zaten doktor önerir çünkü bana da ilk denemelerde iğne verilmemisti. Hamile de kalamadim aradan bir kaç ay geçmesini bekledik tekrardan klomen basladim ve iğne işte o ay hamile kaldım
Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. İnşallah benimki kendiliğinden çatlar. Yumurtlama döneminde çalıştık şimdi sabırsızlıkla bekliyorum ki gün geçsin test yapayım...
Slm kızlar bende geçen sene 12 ayda yapmıştım bu çörek otu bal tarcin küründen ilk de bişey olmadı ama pes etmedim zaten niyetim 4 ay kadar yapmakti 2. Kez yaptım ve şubata hamile olduğumu öğrenmiştim. Yani artık kürdenmi onuda bilmiyorum cunki aslanpencesicayi da içiyordum ve meryem süresi okuyordum. Bende denemekte fayda var çörek otu her derde devadır. Ben ama geçen hafta bebeğimi kaybettim kalbi artık atmıyor Du kurtaj oldum ama hala ümidim var ileseyim yine önce akışına birakicam sonra kürleri deneye bilirim. Sakın ümidinizi kaybetmeyin kızlar allahım doğru zamanı biliyordur hepimizde inşallah hayirli saglikli evlat sahibi oluruz
Merhaba kizlar ben bugun doktora gittim ve şok oldum menogon igne vurundum 5 gun adetin 3. Gunu baslamistim dün ignelerimde bitti bugün adetim in 8. Günü yani dün bitti sağda 1 tane yumurtam oluşmuş ve daha şimdiden 16 mm olmuş. bence bu tamamen çörek otu nun faydası. çünkü önceki aylarda da ilaç iğne kullandım ve yumurtam ancak 12. Gün filan bu büyüklüğe ulaşıyordu