Adet duzensizliginn fln varmi acaba?. Faydasini gördünüz mu ?bal tarçın çörek otunu ben de yaptım. yumurtaları geliştirip çatlamasını sağlıyor. ama o ay adet de çok yoğun oluyor
Bnmde adetimde sadece bi kere oluyor. Et parçası gibi glme olayi . Bnde ilk kez denedim kür. Aslinda bu kür kani sulandiriyor. Bu yüzden yogun şekilde gelebilir. . Hyrlsi bakalim rabbm herkese nasip eder ins.
adetlerim düzenli ama gebe kalamıyorumAdet duzensizliginn fln varmi acaba?. Faydasini gördünüz mu ?
Bnde ilk kez deniyorum baklim nolck.. Kist olanlarda neden kist oluyoe merak ediyorum. Adet duzensizligi fln olanlarda mi oluyor acaba ?adetlerim düzenli ama gebe kalamıyorum
1 ay boyunca yaptım
ama yine gebelik oluşmadı.
çok fazla baş dönmesi yapınca bıraktım
yumurtaları çok fazla büyüttüğü için kist yapıyorBnde ilk kez deniyorum baklim nolck.. Kist olanlarda neden kist oluyoe merak ediyorum. Adet duzensizligi fln olanlarda mi oluyor acaba ?
Bilmiyodm bunu sagol..yumurtaları çok fazla büyüttüğü için kist yapıyor
Ben de zamaninda sogan kuru denemistim 3 4 gun falan o ay 5.5 cm kistim cikmisti... bal tarcin corek otu yumurtalari gelistiriyo onemli etkide fakat yumurtalar catlamazsa kiste donusuyor.. nasil ki dr klomen verdiginde ardindan catlamasi icin bi ilac veriyo eger o ilaci kullanmazsan kiste donusuyo buda ayni sekilde kendinizi riske atmayin boyle seylerle ugrasacaginiza dr a gidin derim.. evet etkileri azinsamayacak kadar cok fazla ama sonrasinda yanlis birseyler olabilir
Canim catlatma iğnesi vermesi gerekiyor çünkü çoğu yumurtalar catlamiyor kiste dönüşüyormerhaba, bana da dr bu ay klomen verdi ama ardından çatlatıcı iğne fln vermedi hiç bahsetmedi. onun yapılması mı gerekiyor mutlaka?
Canim catlatma iğnesi vermesi gerekiyor çünkü çoğu yumurtalar catlamiyor kiste dönüşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?