Gebe kalmak icin corek otu bal tarcin

Ysemaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Sa.21 yasndayim. 1 bucuk snedir evliyim. Bebeğim olmuyor gebe kalamiyorum kimyasal gebelik geciriyorum.. bu ay corek otu bal tarcin kurune basladim. Bazıları bunla gebe kaldigini soykerken bazıları kist yaptığını söylüyor. Bnm adetimn bgn 5nci gunu ve akintim azaldiginj fark ettim diğer adet günlerme kiyasla. Normalde 7 8 gun suruyor ama . Sn ouc gun bole az az gliyor. Acaba bu kurun faydasi mi oldu bana. ?? Kafam cok karistii... ha bide adetim de bole et parçası gibi bir sey gliyor bekarkende böyleydi bu kan pıhtılaşmasi mi oluyor ?? . Teşekkurler . :)

ne çok insan kür yapıyor soğan kürü vb. gibi bende çok istiyorum gebe kalmayı ama bu kürleri denemeyi korkuyorum ben birde oyle herşeyi içemem en iyisi mi akışına bırakmak bende adetken et parçası gibi geliyor ilk günler ama bu ara karın agrısı gibi birşeyler var bilmiyorum artık hayırlısı

bal tarçın çörek otunu ben de yaptım. yumurtaları geliştirip çatlamasını sağlıyor. ama o ay adet de çok yoğun oluyor

Bnmde adetimde sadece bi kere oluyor. Et parçası gibi glme olayi . Bnde ilk kez denedim kür. Aslinda bu kür kani sulandiriyor. Bu yüzden yogun şekilde gelebilir. . Hyrlsi bakalim rabbm herkese nasip eder ins.

bal tarçın çörek otunu ben de yaptım. yumurtaları geliştirip çatlamasını sağlıyor. ama o ay adet de çok yoğun oluyor
Adet duzensizliginn fln varmi acaba?. Faydasini gördünüz mu ?

Bnmde adetimde sadece bi kere oluyor. Et parçası gibi glme olayi . Bnde ilk kez denedim kür. Aslinda bu kür kani sulandiriyor. Bu yüzden yogun şekilde gelebilir. . Hyrlsi bakalim rabbm herkese nasip eder ins.

Amin insallah

Ben de zamaninda sogan kuru denemistim 3 4 gun falan o ay 5.5 cm kistim cikmisti... bal tarcin corek otu yumurtalari gelistiriyo onemli etkide fakat yumurtalar catlamazsa kiste donusuyor.. nasil ki dr klomen verdiginde ardindan catlamasi icin bi ilac veriyo eger o ilaci kullanmazsan kiste donusuyo buda ayni sekilde kendinizi riske atmayin boyle seylerle ugrasacaginiza dr a gidin derim.. evet etkileri azinsamayacak kadar cok fazla ama sonrasinda yanlis birseyler olabilir

Doktora gttim hormon testi fln yapıldı. Hic birsey cikmadi. Kan pıhtılaşmasi olanlarin yaptığını okumuştum. O yüzden yaptım. Aslında doktors sordum pihtilasma engel olurmu die yok hyr olmaz dedi. Ama bir cok yazida engel olduğunu okudum. Bnde surekli kimyasal gebelik oluyor bu kur de bir umut iste

Adet duzensizliginn fln varmi acaba?. Faydasini gördünüz mu ?
adetlerim düzenli ama gebe kalamıyorum
1 ay boyunca yaptım
ama yine gebelik oluşmadı.
çok fazla baş dönmesi yapınca bıraktım

adetlerim düzenli ama gebe kalamıyorum
1 ay boyunca yaptım
ama yine gebelik oluşmadı.
çok fazla baş dönmesi yapınca bıraktım
Bnde ilk kez deniyorum baklim nolck.. Kist olanlarda neden kist oluyoe merak ediyorum. Adet duzensizligi fln olanlarda mi oluyor acaba ?

Bnde ilk kez deniyorum baklim nolck.. Kist olanlarda neden kist oluyoe merak ediyorum. Adet duzensizligi fln olanlarda mi oluyor acaba ?
yumurtaları çok fazla büyüttüğü için kist yapıyor

Selam kızlar. Ben bir yılı aşkın süredir korunmuyordum ve ocak ayında burda okuduğum bu kürü yaptım. Yaptığım günden itibaren vücudumda değişiklikler hissettim. Mesela adetim çok yoğun oldu. Kürde sabah akşam diyor ama benim yumurtaliklarim çalışıyor kist yapar korkusuyla günde 1 defa yedim kürden ve o ay hamile kaldım çok şükür. Tabi Rabbim ol derse olur belki de kür vesile oldu bilemem ama denemenizi tavsiye ederim. Kürü deneyip hamile kalamayanlari da okudum. Ama o ay bol bol dua ettim 4444 defa okunan salati tefriciye okudum meryem suresi okudum.Çok şükür Allah im nasip etti. Inşallah sizlere de nasip olur kızlar.

merhaba, bana da dr bu ay klomen verdi ama ardından çatlatıcı iğne fln vermedi hiç bahsetmedi. onun yapılması mı gerekiyor mutlaka?

Bu kürü ben de yapmıştım bende işe yaramadı.

Y arkadaşlar bnde bu ay denedim. Adetim uc gun gckti test ýaptm negatif cikti.bi agrim flnda yk.kist yapmış olabilir mi acaba

merhaba, bana da dr bu ay klomen verdi ama ardından çatlatıcı iğne fln vermedi hiç bahsetmedi. onun yapılması mı gerekiyor mutlaka?
Canim catlatma iğnesi vermesi gerekiyor çünkü çoğu yumurtalar catlamiyor kiste dönüşüyor

Adet iniz 10 günden fazla gectiyse büyük ihtimal yumurtanız çatlamamış kiste dönüşmüştür ben kendimden biliyorum doktor da öyle söyledi Yasmin verdi onu kullanıyorum şimdi sokmesi için

Canim catlatma iğnesi vermesi gerekiyor çünkü çoğu yumurtalar catlamiyor kiste dönüşüyor
ama hiç öyle bişeyden bahsetmedi. Klomen verdi 5 adet kontrole gittiğimde yumurtan oluşmuş dedi sık sık ilişki adetin geçerse gel dedi. Şimdi benim neyapmam gerek? Adetim gebelik olmadığı halde geçerse mi anlıcam çatlamadığını

Ya zaten bazıları kendiliğinden catliyor bazıları catlamiyor mesela benimki çok buyuse de catlamiyor neden bilmiyorum kist oluşuyor sonra bu a üzücü bir durum inşallah seninki kendiliğinden catlar canım önce böyle bir dene bu ay olmazsa iğne zaten doktor önerir çünkü bana da ilk denemelerde iğne verilmemisti. Hamile de kalamadim aradan bir kaç ay geçmesini bekledik tekrardan klomen basladim ve iğne işte o ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…