• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmadan genetik test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
508
84
298
İstanbul
Merhaba ailemizde genetik hastalıklar var baskın gen ile geçiyormuş bu hastalık. Çocuk sahibi olmadan eşim ve kendim için genetik test yaptırmak istiyorum. Genetik test yaptıran var mı? Yaptıran varsa bilgi alabilir miyim?

Fmf (akdeniz atesi) icin yaptirdik biz. Ben hastayim, esim tasiyici. Buyuk kizimda hastalik cikti. Kucuk kizim tasiyici,

Devlet Hastanesi'nde genetik test yapıliyor genetige gidin aile öykünuzu anlatın varsa aileden test yaptıran yada engelli çocuğu olan onların raporlarıyla danışın ,mutlaka test yaptırın,
Benim iki kızım gözden engelli eşimin tarafında bu engelden ve başka engelden engelli kişiler var biz geçen sene çocuklara yaptırdık genin tekinde sorun çıktı ondan kaynakliymis birdaha çocuk olursa tüp Bebek yaparız dediler,bizdende kan aldılar eşim mi ben mi bu hastalığı tasiyiciyiz diye bu salgın yüzünden gecikti testimiz sonuç bekliyoruz hala

Devlet Hastanesi'nde genetik test yapıliyor genetige gidin aile öykünuzu anlatın varsa aileden test yaptıran yada engelli çocuğu olan onların raporlarıyla danışın ,mutlaka test yaptırın,
Benim iki kızım gözden engelli eşimin tarafında bu engelden ve başka engelden engelli kişiler var biz geçen sene çocuklara yaptırdık genin tekinde sorun çıktı ondan kaynakliymis birdaha çocuk olursa tüp Bebek yaparız dediler,bizdende kan aldılar eşim mi ben mi bu hastalığı tasiyiciyiz diye bu salgın yüzünden gecikti testimiz sonuç bekliyoruz hala
Benim akraba ve ailemden engelli hiçkimse yok bu arada

Benim eşimin ablasında yeğeninde akondrplazi yani cücelik var ve baskın gen ile aktarılıyormuş bu durum kendi kuzenim de de genetik bir rahatsızlık var akrabalarda olunca genetik test yaptırmak istedim. Genetikte sorun çıkarsa tüo bebekte pgt yöntemi varmış temiz gen seçiliyormuş bununla ilgili bilginiz var mı

Back